Herkes evinin, ofisinin, işyerinin sorunsuz taşınmasını ister. Bu sebeple uzun araştırmalar yapanlar, nakliyat yapan firmaları karşılaştıranlar ve uygun fiyatlı kaliteli hizmeti almak isteyenler, en güvenilir firmayı tespit etmeye çalışır. Tüm bu zaman kaybına son verecek olan Octovan, tüm beklentileri karşılayan sistemi ve yüksek müşteri memnuniyeti ile büyük bir sorunun çözümünü sağlıyor. Ev taşınmasından depolama hizmetine, evden eve nakliyattan şehirlerarası taşıma seçeneklerine kadar akla gelebilecek tüm nakliyat hizmetleri Octovan tarafından veriliyor.

İstanbul ve çevresinde evden eve nakliyat hizmeti ile müşterilerinin tüm beklentilerini karşılayan Octovan, bu alanda en az 5 yıl tecrübesi olan nakliyat ekipleri ile güvenilir firma arayanları buluşturuyor. Müşteri memnuniyetini olmazsa olmaz birinci kuralı olarak benimseyen kuruluş, bu alanda sorunsuz hizmetin yolunu açmak ve kalitenin daha da artması için eğitimlerini de aralıksız sürdürüyor. Nakliyat firmalarına verilen eğitimler, onların sorunsuz şekilde müşterinin isteklerini yerine getirmesini sağlıyor.

Octovan, müşterilerine eksiksiz hizmet vermek istediği kadar, uygun fiyatlı taşıma hizmeti de vermeye çalışıyor. İstanbul evden eve nakliyat yaptırmak isteyenler bu yönüyle de Octovan’ı birinci tercih olarak değerlendiriyor. Nakit ödeme ve kredi kartı ile ödeme yöntemleri ile müşterileri en uygun seçenek sunuluyor. Octovan’ın en önemli özelliklerinden biri de, teklif edilen fiyat asla değiştirilmiyor. Nakliyat konusunda bu açıdan daha önce sorun yaşamış olanlar, ek hizmet dışında teklif edilen fiyatın dışına asla çıkılmadığını biliyor ve mutlu müşteriler kategorisine ekleniyorlar.

octovan evden eve nakliyat (istanbul, izmir, ankara)

İstanbul Evden Eve Nakliyat için: Octovan

Octovan ile İstanbul Evden Eve Nakliyat işiniz emin ellere teslim ediliyor. Taşınacak tüm eşyalarınız en tecrübeli taşıma ekipleri tarafından alınıyor. Taşınacak eşyalarınızın alınması, taşıma aracına yerleştirilmesi, götürülmesi ve taşınacak yere yerleştirilmesi aşamalarında eşyalarınız büyük bir titizlikle korunuyor. Tüm bu süreçler esnasında eşyaların zarar görmemesi için azami özen gösteriliyor. Eşyaların zarar görmesi durumunda ise duruma hemen müdahale ediliyor ve nakliyat firmasının 24 saat içinde oluşan zararı karşılaması sağlanıyor. Müşterilerin bu tür zor durumlarda kalmasını istemeyen Octovan, muhtelif aralıklarla taşıma ekiplerinin kapasitesini ölçüyor ve hem sık sık denetim yapıyor, hem de verdiği eğitimlerle kalitenin çıtasını giderek yükseltiyor.

octovan evden eve nakliyat (istanbul, izmir, ankara)

İstanbul, Ankara ve İzmir nakliye hizmeti

Octovan’ın nakliye kapsama alanı oldukça geniş. Başta İstanbul olmak üzere, Türkiye’nin büyük ve önemli şehirlerinde de nakliyat hizmeti aralıksız sürdürülüyor. Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Antalya şehirlerinde hem evden eve nakliyat, ofis taşıma, eşya taşıma türündeki nakliye hizmetleri sunuluyor, hem de şehirlerarası taşıma faaliyeti veriliyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda Kartal, Maltepe, Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Pendik ve Ümraniye ilçelerinde, Avrupa Yakası’nda ise Beşiktaş, Beylikdüzü, Şişli, Sarıyer, Avcılar ve Başakşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde ve Marmara Bölgesi’nde müşteri memnuniyetine dayalı nakliye işleri yapılıyor. Octovan özellikle şehir içi taşıma da olduğu kadar, şehirlerarası taşımada da uzman ekiplerle çalışıyor. Şehirlerarası taşımanın hassas bir konu olduğunu bilen Octovan, en deneyimli ve güvenilir nakliyat ekiplerini yönlendiriyor.

octovan evden eve nakliyat (istanbul, izmir, ankara)

Ev ve parça eşya taşıma için Octovan tercih ediliyor

Ev ve parça eşya taşıma konusunda uzman arayanların birinci tercihi Octovan oluyor. Alanında uzman ekipler ev taşınmalarında deneyimleri ile sürecin sorunsuz devam etmesini sağlıyor. Eşyalar zarar verilmeden kolayca sökülüyor, paketleniyor ve yeni eve kurulumu aynı titizlikle yapılıyor. Üstelik tüm bu süreçlerde verilen hizmetler pakete dahil oluyor ve ek ücret talep edilmiyor. Bir diğer önemli konu ise Octovan’ın müşteri destek hattı, müşterilerin bir telefon uzağında hazır bekliyor. Taşıma esnasında yaşanabilecek tüm sorunlara hemen müdahale gerçekleşiyor. Octovan, ev taşıma konularında müşterilerin memnun olması ve sorunsuz hizmet alması için süreci yakından takip ediyor. Aynı zamanda parça eşya taşıma hizmeti de profesyonel ekipler tarafından yapılıyor. Her türlü eşya, ağırlığına ve büyüklüğüne bakılmadan yeterli ekipman ve araçlarla kolayca taşınıyor. Octovan ayrıca tüm bu hizmetlerde hasar garantisi de sunuyor. Her türlü eşya, nakliyat alanında uzman ekiplere gönül rahatlığı ile teslim ediliyor. Oluşabilecek en ufak zarar bile aynı gün karşılanıyor.

octovan evden eve nakliyat (istanbul, izmir, ankara)

Evden Eve Nakliyat fiyatları Octovan’da çok uygun

Octovan, tüm müşterilerine en uygun fiyat garantisini sunuyor. Tüm müşteriler, kaliteli ve güvenilir hizmetin yanında uygun ödeme koşulları ile de karşılaşıyor. Nakit ve kredi kartı yöntemleri ile ödeme konusu kolayca çözülüyor. Octovan’da en kaliteli hizmet en uygun fiyatla buluşuyor ve müşteri memnuniyeti ön planda tutularak sunuluyor. En çok şikayet edilen konulardan biri olan, nakliyenin yapıldığı gün müşterinin canını sıkan ek ücretlendirme Octovan’ı tercih edenlerin karşılaşmadığı bir durum olarak garanti ediliyor. Nakliye hizmeti konusunda detaylı bir bilgilendirme yapılıyor ve son fiyat müşterilere sunuluyor. Ek hizmet olmadığı sürece de fiyat sabit kalıyor. Octovan’ı tercih edenler taşınmayı sorunsuz atlatıyor ve hizmeti Octovan’dan aldığı için memnun oluyor.

octovan evden eve nakliyat (istanbul, izmir, ankara)