Evlilik Hakkında Her Şey hangi gün oynuyor, Evlilik Hakkında Her Şey hangi kanalda yayınlanıyor, Evlilik Hakkında Her Şey nerede çekiliyor ve Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim sorularının yanıtları ortaya çıktı.

İlk sezonu ile ekranlara gelen yapımın konusu şöyle; başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakıyor. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih ediyor. Azra, kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evli ve üç çocuğu var. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalıyor.

MF Yapım tarafından çekilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yapımcı koltuğunda Asena Bülbüloğlu, yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu, Ayşe Canan Ertuğ ve Halil Ersan yazıyor. Dizinin müziklerini Sertaç Özgümüş hazırlıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey hangi gün oynuyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her hafta Salı günü oynuyor. Dizi Salı akşamları saat 20.00’de başlıyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Azra, oğlunu kaçırmaya çalışan Jale’nin peşini bırakmayacak. Yolun sonuna geldiğini anlayan Jale ise kötülüğünün bir sınırı olmadığını herkese kanıtlayacak. Erman’ın gelişi ile planları alt üst olan Çolpan ve Yıldırım durumu toparlamaya çalışacak ancak bunu yaparken çok zorlanacaklar. Durumu düzeltmeye çalışırken başlarına başka belalar açılacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

Evlilik Hakkında Her Şey hangi kanalda yayınlanıyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Fox TV kanalında yayınlanıyor. Dizinin son bölümünde Ural, duruşmada Selçuk ve Eylül’ün söyledikleri ile derinden sarsılacak ve Alina’nın öz kızı olmama ihtimalini reddedecek. Sanem ise Selçuk’un açacağı babalık davasına karşı hazırlıklı olabilmeleri için Ural’ı hızlı bir şekilde DNA testi yaptırması hususunda ikna etmeye çalışacak. Koray’ın uzun süren baskılarından kurtulan Jale yıllar sonra özgür bir hayatı deneyimleyecek. İlk raundu kaybeden Koray ise intikam planları yapmaya başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey nerede çekiliyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi İstanbul’un Beykoz, Ataşehir ve Beylikdüzü ilçelerinde çekiliyor. Dizinin bazı çekimleri için İstanbul’un Anadolu Yakası’nda çekim setleri kurulurken, bazı sahnelerin çekimi ise Avrupa Yakası’nda yapılıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim?

  • Gökçe Bahadır - Azra Günay
  • Sarp Akkaya - Sergen Günay
  • Yiğit Kirazcı - Yıldırım Şahin
  • Gökçe Eyüboğlu - Sanem Cevher
  • Tülin Ece - Güneş Cevher
  • Sumru Yavrucuk - Çolpan Cevher

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi