Factor100 güneş kremi fiyatı nedir sorusu yanıt buldu. Factor100 güneş kremi kullananlar ve kullanımına dair detaylar ortaya çıktı. Yaz aylarının gelmesi ile yakıcı güneşler yine herkesi alternatif çözümlere yöneltecek. Güneşin zararlı etkilerini önlemek isteyenler için güneş kremi adeta bir kurtarıcı görevi görecek. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Factor100 güneş kremi olarak öne çıkıyor.

Hemen hemen tüm eczanelerden kolayca temin edilebilecek olan ya da eczanenize rica ederek aynı gün içinde getirtebileceğiniz Factor100 güneş kremi, geniş spektrumlu koruması ile hem UV A hem de UV B ışınları için etkin koruma sağlıyor. Dünya dayanıklılık standartlarının üstünde olan ve su geçirmez özelliği ile girdaplı su koşullarında test edilen krem, Amerika ve Avrupa’da üst düzey standartları ile onay almıştır ve 80 dakika boyunca suya dayanıklı oluşu ile dikkat çekmektedir.

Factor100 güneş kremi, güneşe çıkmadan veya suya girmeden en az 15-20 dakika önce kuru cilde uygulanır. Yoğun terlemeye yol açan aktivitelerde ise en az 2 saatte bir uygulamanın yenilenmesi öneriliyor. Şehir hayatında ve çok az terlenen durumlarda 6 ila 8 saat arasında koruma sağladığı biliniyor. Güneş ışınlarının her geçen yıl daha da zararlı hale geldiği dünyamızda, kırışıklıklar, cilt lekeleri problemleri ve kolajen kaybı gibi risklerin minimum seviyeye indirilmesi için en büyük yardımcınız Factor100 güneş kremi olacak.

Factor100 güneş kremi nedir?

Factor100 güneş kremi gerçek bir güneş bariyeridir. Vücutta kolajeni azaltan ve kötü senaryolar arasında yer alan cilt kanserine sebep olan UV A ve UV B ışınlarını engelleyen bu etkili krem, 8 saate kadar yüksek seviyede koruma sağlıyor. Özellikleri bununla bitmeyen bu mucize krem, daha ince katman özelliği ile daha rahat makyaj olanağının da önünü açıyor. Sizi altın renginde bir tene kavuşturmak için eşsiz bir yolculuğa çıkaran krem, sağlıksız bir şekilde bronzlaşmayı da önlüyor.

Güneş ışınlarının cildimiz için birçok zararı bulunuyor. Korunmayan bir cilt birçok hastalığa da davetiye çıkarıyor. Cilt hastalıklarından cilt kanserine uzanan uzun ve sancılı bir yola girmek istemeyenler için Factor100 güneş kremi hayat kurtarıyor. Düzenli kullanımlarda ve doğru şekilde yapılan uygulamalarda güneş bariyeri görevi görüyor. Cilt lekelerine ve sorunlarına karşı sağladığı en yüksek düzeyde koruması ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Factor100 güneş kremi fiyatı

Factor100 güneş kremi fiyatı uygun alım imkanları ile öne çıkıyor. Herkesin kolayca alabileceği bir fiyat politikası ile satışa çıkıyor. Türkiye’nin her yerinden kolayca ulaşılabilir bir ürün olarak da temin edilebiliyor. Eczanelerden ve ecza depoları ile alışveriş sitelerinden bu ürüne ulaşmak çok kolay. Güneş ışınlarının yol açtığı kolajen kaybına karşı koruyan ve kırışıklık oluşmasını da engelleyen güneş kremi, bu süreci ciddi anlamda yavaşlatıyor ve mükemmel bir bronz ten ile sağlıklı bir cildin kapılarını aralıyor.

Factor100 güneş kremi kullananlar

Factor100 güneş kremi kullananlar ürün ile ilgili oldukça dikkat çekici cümleler kuruyor. Factor100 güneş kremini makyaj altı olarak kullanan, kuru ve hassas olan cildi için harika bir bariyer görevi gördüğünü söyleyen kullanıcı, ürünü kesinlikle herkese tavsiye ettiğini dile getiriyor. Bir başka kullanıcı, 24 derecelik bir havada rahat bir kullanımı olduğunu ve iz bırakmamasının önemli bir özellik olduğunu söylerken, bir diğer ürün kullanıcı ise elinde bulunan kremlere göre en iyisi olduğunu, cilde sürüldükten sonra farkın gün içinde hemen hissedildiğini kaydediyor. Factor100 güneş kremi, güneş ışığı için özel koruması ile cildin savunmasını güçlendiriyor.