Fettahoğlu Group kurulduğu 1966 yılından bugüne kadar alanında başarılı ve çağdaş projelere imza atmaya devam ediyor.

Özellikle 2016 yılında büyük bir yenileşme sürecine giren firma, hatırlandığı üzere bundan sonra Raftoz Argun Sitesi, Fettahoğlu İnci Sitesi gibi gelişmiş projelere atmıştı. Ancak aradan çok da uzun bir süre geçmeden yeni bir proje haberinin gelmesi, çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğine işaret ediyor.

Bu bakımdan Diamond City Residence, kalabalık bir yaşam ve yoğun bir trafikten uzaklaşmak doğa ile bir arada olmak isteyenlere aradığı seçenekleri sunuyor.

Büyük Bir Park Yer Bulunuyor

İstanbul’da bugün yaşanan en büyük sorunlardan biri park yeri bulmak. Bu günlük yaşamın her alanında geçerli olduğu için yaşam alanlarında da aracın nereye park edilebileceği büyük bir sorun oluşturuyor.

Fettahoğlu Group, tanıştırdığı Diamond City Residence ile gelecekteki sahiplerine bu bakımdan sorun yaşamaması için gelişmiş seçenekler sunuyor. Nitekim büyük park alanı, her daireye iki araç hakkı tanıyor. Böylece gelecek yıllarda ikinci bir araç almayı da düşünüyorsa bunu nereye park edeceğiniz sorununu şimdiden ortadan kaldırıyor.

Bunun yanı sıra son teknoloji ile donatıldığı ve kapalı olduğu için tüm endişeleri de şimdiden tamamen ortadan kaldırıyor.

Fettahoğlu Group Diamond City Residence

Sosyal Alanları Bulunuyor

İstanbul’un yoğun yaşamı ailelerin birbirleri ile güzel, kaliteli zaman geçirmesinin de önüne geçebiliyor. Bu çocuğu olan ailelerde de sıkça rastlanıyor. Eğer çocuğunuzun doğal bir alanda rahatça oynamasını, yaşıtlarıyla iletişim kurarak kendini geliştirmesini istiyorsanız, Diamond City Residence size aradığınız çözümleri sunuyor.

Proje İstanbul’un yoğunluğundan ve gürültüsünden uzak olduğu için tüm zamanınızı ailenize ayırmanıza yardımcı oluyor. Sahip olduğu sosyal alanlarıyla hem size hem de ailenize keyifli zamanlar sunuyor.

Bunların yanı sıra proje modern mimarisi ve ilgi çekici detayları da ilgileri şimdiden çekiyor.

Projenin Teknik Özellikleri Neler?

Toplamda 13,000 metrekarelik alana sahip olan Diamond City Residence 3,200 metrekarelik bir parka alanına, 1600 metrekarelik sosyal alan bulunduruyor. Proje içerisinde 100 daire yer almakta olup her biri minimalist bir görüş ile tasarlanmış durumda.

Böylece kişilere daha geniş ve ferah yaşam alanları, daha kolay hareket imkanları sunulmakta. Proje tüm özellikleri ile beraber, adeta elmas değerinde bir yaşamın anahtarını veriyor.