İzmirli Fizyoterapist Necdet Döner’in hayatı ve uzmanlık alanları merak ediliyor. Fizyoterapist Necdet Döner kimdir nerelidir sorularının yanıtları araştırılıyor. Bölgenin en bilinen isimlerinden olan Necdet Döner, bu alanda kazandığı ödüller ve deneyimi ile de dikkat çekiyor.

Televizyon ekranlarında sağlık programlarına katılarak uzmanlık alanlarına dair önemli bilgiler paylaşan Necdet Döner’in dijital ve basılı yayın organlarında köşe yazıları ve makaleleri de yayınlanmaktadır. Ünlü isimlerin fizyoterapisti olan Necdet Döner, fizyoterapi ve manuel terapi dallarında uzmanlaşmıştır.

Fizyoterapist Necdet Döner kimdir nerelidir?

Fizyoterapist Necdet Döner, İzmir’in Bergama ilçesinde 18 Haziran 1998 tarihinde doğmuştur ve 23 yaşındadır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bergama’da tamamlayan Necdet Döner, Bergama Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni birincilikle bitirdikten sonra Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünü kazanmıştır.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nden 2020 yılında mezun olan Döner, daha çok omurga rahatsızlıklarıyla ilgilenmektedir. Başarılı Fizyoterapist aynı zamanda köşe yazarlığı da yapmaktadır. Necdet Döner, Türkiye 4. Altın Kalite Yılın En İyi Fizyoterapisti ödülünü almıştır.