En çok uygulanan estetik ve güzellik işlemleri arasında İzmir Fransız askısı yer alır. Profesyonel estetik ve güzellik merkezince uygulanan bu yöntem %100 garantili sonuçlar sunar. Bu kapsamda eşsiz bir güzelliğe sahip olunmasını sağlar. Fransız askısı doğrudan cerrahi müdahale olmadan gerçekleştirilir. Bu işlem yüz germe uygulaması kapsamında yer alır. Fakat pek çok yönleriyle ameliyatla yüz gerdirmeden daha farklıdır.

İşlem, iç kısmı kaliteli polyester, dış kısmı ise deri dokusuyla uyum gösteren silikon maddesiyle dizayn edilmiş esnek ipler üzerinden cildin kusursuz bir şekilde gerdirilmesini kapsar. Bu işlem kırışıklıkların yoğunluğuna göre birkaç seans üzerinden gerçekleştirilir. Yan etkisiz olduğundan son derece avantajlı bir işlemdir.

Fransız Askısı Avantajları Nelerdir?

Lider İzmir Fransız askısı estetik merkezinden bu işlemi düşük fiyat üzerinden yaptırabilirsiniz. Fransız askısı birçok avantajlar sunduğundan güzellik uzmanları tarafından da tavsiye edilir. Bu uygulamada tercih edilen malzemeler yüz bölgesiyle kusursuz uyum içerisinde yer alır. Bu sebeple kısmi yüz felcinde de kullanılabilir. Fransız askısı düşük fiyatlı olduğundan bireylerin ekonomik anlamda avantajlı kalmasını sağlar.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimler İçin Uygundur?

Ameliyatsız yüz germe herkes için uygundur. Özellikle cilt kırışıklıklarına maruz kalanlar için İzmir ameliyatsız yüz germe uygundur. Bu işlem ileri yaş grubundaki bireyler için de son derece uygundur.

Ameliyatsız Yüz Germe Etkisi Ne Kadar Sürer?

Ameliyatsız yüz germe etkisi uzun süreli devam eder. Kaliteli bir şekilde uygulanan İzmir ameliyatsız yüz germe işlemi etkisi en düşük 1 yıl boyunca devam eder.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

Merak edilen İzmir ameliyatsız yüz germe yöntemleri oldukça fazladır. Bunlar; kilit askıyla yüz germe, fokus ultrasonla yüz germe, thermageyle yüz germe, altın iğneyle yüz germe, sıvı yüz germe, endopell yüz germe, iple yüz germe ve örümcek ağı olarak sıralanabilir.

Söz konusu yöntemler arasında en uygun olan seçeneği güzellik uzmanı eşliğinde tercih edebilirsiniz. Profesyonel anlamda bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Ameliyatsız iple yüz germe işlemi cerrahi girişimsiz olduğundan yüz bölgesinde herhangi ağrı, morluk veya ödem meydana gelmez.

Pek çok güzellik yöntemleri İzmir ameliyatsız yüz germe doğrudan cerrahi müdahale üzerinden gerçekleştirilir. Bu da bireylerde huzursuzluk meydana getirebilir. Ameliyatsız iple yüz germe işleminde bireylerin uyutulması söz konusu değildir. Bunun haricinde İzmir ameliyatsız yüz germe hizmetlerinden tüm aile fertlerinizle birlikte de faydalanabilirsiniz. Bu uygulama daha genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Fiyatları

2022 yılında İzmir ameliyatsız iple yüz germe fiyatları estetik ve güzellik merkezleri arasında değişkenlik gösterir. İzmir genelinde birçok firmalar bu hizmeti sunar. Fakat en uygun fiyatlı ve kaliteli estetik ve güzellik merkezi tercih edilmelidir.

Ameliyatsız iple yüz germe fiyatları doğrudan klinik merkezi kurumsal web sayfasından incelenebilir. Bu uygulama fiyatları her yıl düzenli olarak güncellenir. Geçmiş yıllara oranla bugün daha düşük fiyattan gerçekleştirilir. Geniş ödeme seçenekleri de söz konusudur. Bu bağlamda iple ameliyatsız yüz germe işleminde ödemenizi nakit veya tüm banka kredi kartlarınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Ameliyatsız iple yüz germe işlemi hijyenik bir ortamda gerçekleştirilir. Bu doğrultuda İzmir ameliyatsız iple yüz germe işlemlerinden risksiz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Bu yöntem bireylerde kaliteli bir yaşam sağlar.

Kırışıklıklar nedeniyle düşen özgüvenin yeniden pekişmesine destek olur. İple ameliyatsız yüz germe ameliyatları İzmir en kaliteli estetik ve güzellik merkezince ek ücretsiz olarak uygulanır. Bu doğrultuda bu yöntem için evinizin konforunda 7/24 online randevu firma sitesinden oluşturabilirsiniz.