Fox TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programını hazırlayıp sunan Fulya Öztürk’ün hayatına dair detaylar merak ediliyor. Fulya Öztürk kimdir, Fulya Öztürk aslen nereli, Fulya Öztürk boyu kaç, Fulya Öztürk evli mi sevgilisi kim sorularının yanıtları araştırılıyor. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunu olan ve uzun yıllar CNN Türk ekranlarında haber muhabirliği yapan Fulya Öztürk, gazeteci kimliği ile kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden biri oldu.

CNN Türk’te muhabirlik yaptığı dönemlerde bazen pazarcı esnafı ile röportaj yapan, bazen sokaktaki vatandaşlara mikrofon uzatıp gündeme dair sorular soran Fulya Öztürk, savaş bölgelerinden, sel ve afet bölgelerinden yaptığı yayınlarla da palacebet büyük takdir topladı. Haberin olduğu her yere giden ve yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken Fulya Öztürk, Fox TV’ye transfer olarak kendi programını yapmaya başladı. Fulya ile Umudun Olsun adlı programı ile de çok ses getiren Fulya Öztürk, daha geniş kitlelerce tanınmaya devam ediyor.

Fulya Öztürk kimdir?

Gazeteci ve sunucu Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 Adana Seyhan doğumludur. Liseyi Adana Gündoğdu Koleji’nde tamamlayan, 2006 yılında üniversiteye ve aynı zamanda televizyonculuk kariyerine de başlayan Fulya Öztürk, stajını 2007 yılında Doğan TV’de yaptı. 2008 yılında profesyonel iş kariyerine adımını atan ve CNN Türk Programlar Departmanı’nda işe başlayan Öztürk, 2010 yılında ise CNN Türk Haber Merkezi’yle görevine devam etti.

CNN Türk’te 3 yıl boyunca kurgu editörlüğü yapan, birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırlayan Fulya Öztürk, 2013 yılında Saha Muhabirliği’ne başladı ve yaptığı haberlerle birçok üniversiteden ve sivil toplum kuruluşlarından ödüller aldı.

Fulya Öztürk aslen nereli?

Gazeteci ve sunucu Fulya Öztürk aslen Adanalıdır. Adana Seyhan’da doğup büyüyen Fulya Öztürk yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. 2015 yılında Avrupa’ya kaçak için İzmir’e gelen Suriyelilerin kaçak yollarla göç etme serüvenini anlattığı Sığınamayanlar Belgeselini yayınlayan Fulya Öztürk, Yılın Muhabiri ve En İyi Özel Haber dalında onlarca ödül almıştır.

Fulya Öztürk boyu kaç?

Sunucu Fulya Öztürk’ün boyu 1.68 cm’dir. 54 kilo olduğu bilinen Fulya Öztürk, TEDx’te konuşma da yapmıştır. 2021 yılında FOX kanalına transfer olan ve Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sunmaya başlayan Fulya Öztürk, zaman zaman tartışmaların odağında yer aldı. Bir süre koronavirüs hastalığından dolayı ekranlardan uzak kalan Fulya Öztürk, programı hazırlayıp sunmaya devam ediyor.

Fulya Öztürk evli mi?

Sunucu Fulya Öztürk evli değildir. Bekar olan Fulya Öztürk 2021 yılında Fulya adlı belgeseli hazırlamıştır. Fulya ile Umudun olsun adlı program Fox TV’de yayınlanmaya devam ediyor.

Fulya Öztürk sevgilisi kimdir?

Fulya Öztürk’ün sevgilisi hakkında bilgi bulunmamaktadır. Fulya Öztürk, özel hayatına dair bir bilgi paylaşmıyor. Öztürk, 2020 yılında İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi’nde “Ermenistan Sivil Katliamı” başlıklı haberi ile Yılın Haberi ödülünü de kazanmıştır.