Gaziantep Airbag tamircisi denildiğinde ilk akla gelen firma Gaziantep King Auto Airbag oluyor. Gaziantep airbag tamiri ve kontrolü işlerinde kaliteli, kurumsal ve profesyonel hizmet veren firma, airbag tamiri, sargı tamiri, beyin kodlama, emniyet kemeri ve torpido kaplama işlerinde bölgenin en hızlı ve güvenli hizmetini vererek müşterilerinin kaliteli hizmet almasını sağlıyor. Firma, Gaziantep Şahinbey Oto Sanayi sitesinde faaliyetlerini sürdürüyor.

En iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunan Gaziantep King Auto Airbag firması, bu konuda uzmanlaşmış ekibi ile airbag tamiri ve restore hizmetleri sunuyor. Kaza durumlarında patlayan airbagler, fabrika çıkışındaki orijinalliğine King Auto’da kavuşuyor. Verilen özel fiyatlar ve profesyonel işçilik ise King Auto’yu Türkiye’nin 1 numarası yapıyor.

Gaziantep Airbag tamircisi

Gaziantep airbag tamircisi denilince akla ilk olarak Gaziantep King Auto Airbag geliyor. Gaziantep King Auto Airbag firmasının CEO’su İbrahim Demirbilek, aracına değer verenler için öncü firma sloganıyla tanındıklarını kaydetti. Demirbilek, 2008 yılından bu güne Gaziantep’de kurdukları firmalarını her geçen yıl daha da büyüttüklerini ve sektörün en önemli oyuncuları arasında yerlerini aldıklarını dile getirdi.

King Auto, araçlara daha güvenli bir sürüş için profesyonel airbag desteği veriyor ve sektörün öncü firması olarak dikkatleri üzerine çekiyor. King Auto’da çalışan 15 personel, airbag tamiri işlerinden sargı tamirine, torpido kaplama ve emniyet kemeri hizmetinden beyin kodlama işine, dikkat ve profesyonellik gerektiren işlerde uzmanlaşmış. King Auto CEO’su İbrahim Demirbilek, aracın firmaya geldiği andan başlayarak, iadesi işlemlerine kadar, tüm tamir ve düzeltme hizmetlerinin titizlikle ve profesyonel bir ekiple yapıldığını söyledi. Demirbilek, yaptıkları her işte kalitelerini koruduklarını da sözlerine ekledi.

Gaziantep King Auto Airbag

Gaziantep King Auto Airbag firmasında airbag tamiri işi kaliteli şekilde yapılıyor. Aracın patlamış airbagleri dikkatli şekilde çıkarılıyor. Naylon iplikli kısımlar basınç makineleri ile kontrol ediliyor ve yırtığı olup olmadığı tespit ediliyor. Airbagin en önemli mekanizması olan sodyum azot ateşleme tüpünün yerine orijinali takılıyor. Aracın markasına, rengine ve modeline uygun olarak airbag kapağı değiştiriliyor. Airbagin kontrolleri yapılır ve sistemin düzgün çalışması için beyin yeniden programlanıyor.

Gaziantep King Auto Airbag’de ayrıca tüm marka ve modellerdeki araçlar için sargı (zemberek) mekanizmasının tamiri, torpidoların tamiri, beyin kodlamaları ve beyin tamiri ile emniyet kemeri tamiri işleri de titizlikle yapılıyor.

Gaziantep King Auto nerede iletişim bilgileri

  • King Auto Airbag Gaziantep Şahinbey Oto Sanayi sitesindedir.
  • Adres: Mavikent Mahallesi, 135020 No’lu Sokak, No: 89/A, Şahinbey Oto Sanayi Sitesi / Gaziantep
  • Telefon / iletişim: 0 530 020 49 27 – 0 532 790 49 55
  • Gaziantep King Auto CEO’su İbrahim Demirbilek instagram adresi: ibrahim_dmrblkk