Sıcak ve samimi anlatımıyla izleyiciyi kendisine çeken Gönül Dağı son bölüm izle şeklinde aratarak kolayca bulabileceğiniz sizi kendisine aşık edecek bir bozkır öyküsüdür. TRT’de gösterilen dizinin senaryosunun yanında oyuncularının karakterlerini sergileme şekilleri de ayrıca taktir edilecek noktalardan biridir.

Her birinin rollerini içtenlikle canlandırması sayesinde karakterlerin başından geçen olaylar sırasında yaşadıkları hisler seyirciye tam olarak geçmektedir. Ayrıca görüntü yönetmeninin bozkır ve köy hayatını çok iyi resmetmesi ve tam yerinde kullanılan türkülerde dizinin kendine hayran bırakan yönlerindendir.

Gönül Dağı Oyuncuları

Daha önce birçok başarılı dizide gördüğümüz Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan dizide başrolleri üstlenmişlerdir. Onlara gerek tiyatroda gerekse filmlerde sergiledikleri oyunculuklarla kitlelere kendini sevdirmeyi başarmış birbirinden değerli oyuncular eşlik etmektedir. Veysel rolünü oynayan Semih Ertürk, Behçet rolünü oynayan Cemil Şahin, Günşıl Kaya rolünü oynayan Gülhan Tekin bu oyunculardan bazılarıdır. Dizi birçok insanın öyküsünü bir arada anlattığından dolayı eminiz sizde izledikçe kendinize bir favori karakter bulacaksınız.

Gönül Dağını Nerden İzleriz?

Gönül Dağı son bölüm izle platformları vasıtasıyla bu diziyi yakından takip edebilirsiniz! İçinde dram ve insan öyküleri bulunan dizileri seviyorsanız Gönül Dağı kaçırmamanız gereken bir dizidir. Her cumartesi saat 20:00’da yayınlanan dizinin tekrarları ise internette mevcuttur.

Kaçırdığınız bölümleri TRT’nin kendi sitesi üzerinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca arama motorlarında da arama yaparak dizinin bölümlerine ulaşmak mümkündür. Youtube gibi video izleme sitelerine dizi yayınlandıktan kısa bir süre sonra bölümler yüklenmektedir.

Gönül Dağı Dizisinin Konusu

Mustafa Çifçi’nin kaleme aldığı Bozkırın Öyküleri isimli eserken ilhan alınarak senaryosu yazılmış olan Gönül Dağı kısaca Anadolu’da bir kasabada yaşayan insanların öyküsünü anlatmaktadır. Çocukluktan beri sevdiği kızla bir gün evlenmek isteyen Taner’in kuzenleri ile birlik olup icatlar yapması ve bunlar yardımıyla para kazanma çabası dizinin temelinde yer alan öyküdür.

Bunun yanında her bir karakterin kendi çözmesi gereken problemleri, âşık olduğu insanlar vardır. Biz bütün dizi boyunca bu insanların umutlarına hayal kırıklıklarına ve sevinçlerine tanık oluruz.  Gönül Dağı son bölüm izle platformları son zamanlarda yoğun bir düzeyde ilgi görmektedir.

En iyi vizyon dizileri için; https://www.trdiziizle.pw