TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından olan Gönül Dağı dizisi kaldığı yerden aynı heyecanla devam ediyor. Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor, Gönül Dağı dizisi hangi köyde çekiliyor, Gönül Dağı dizisi hangi şehirde çekiliyor, Gönül Dağı dizisi hangi gün oynuyor, Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu isimleri nedir? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Aile, komedi, aşk ve dram türleri ile ekranlara gelen dizi usta öykücü Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden uyarlanıyor. Dizinin uyarlama senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı oturuyor. Gönül Dağı dizisinin başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk paylaşıyor. Dördüncü sezonu ile ekranlara gelen dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz. 150 dakika süren dizi Köprü Film tarafından çekiliyor. İlk bölümü 17 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan dizi TRT 1’de yayınını sürdürüyor. Dizide Gedelli Köyü’nde yaşayan üç amcaoğlunun hikayesi ekranlara geliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin çekildiği yer çekim yeri ve Gönül Dağı dizisi hangi gün oynuyor oyuncu kadrosu isimleri sorularının yanıtları haberimizde concordebet yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor yeni bölüm ne zaman hangi kanalda hangi gün oynuyor? Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor yeni bölüm ne zaman hangi kanalda hangi gün oynuyor?

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor hangi köy?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Dizide yer alan Gedelli Köyü, gerçekte Niğde şehrinin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür. Dizinin çekimleri ise Sivrihisar ilçesinde yapılmaktadır. Sloganı "Bozkırda bir Anadolu masalı" olarak dizinin afişinde yer alan dizi, yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmış ve izleyiciyle buluşmuştur.

Gönül Dağı dizisi hangi şehirde çekiliyor?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir’de çekiliyor. Dizinin çekimleri için Eskişehir'e bağlı Sivrihisar ilçesinde çekim setleri kurularak dizinin çekimleri tamamlanıyor. Dizi, "Gedelli" adındaki bir kasabada yaşayan üç amca oğlunun, yani üç kuzenin hikâyesini anlatıyor.

Gönül Dağı dizisi hangi gün oynuyor?

Gönül Dağı dizisi her hafta Cumartesi günü oynuyor. Dizinin yeni bölümleri Cumartesi akşamları saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında önce özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. RT 1’in en sevilen ve en çok izlenen yapımlarından olan Gönül Dağı dizisi, efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesini ekranlara concordebet giriş getiriyor.

Songül Karlı aslen nereli burcu ne son hali Songül Karlı evli mi eşi sevgilisi kim çocuğu var mı? Songül Karlı aslen nereli burcu ne son hali Songül Karlı evli mi eşi sevgilisi kim çocuğu var mı?

Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu isimleri

  • Berk Atan - Taner Kaya
  • Ecem Özkaya - Zahide Kaya/Arslan
  • Ferdi Sancar - Sefer Arslan
  • Cihat Süvarioğlu - Ramazan Kaya
  • Semih Ertürk - Veysel Kaya
  • Ali Düşenkalkar - Muammer Kaya
  • Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya
  • Nazlı Pınar Kaya - Cemile Çakır/Kaya
  • Şebnem Dilligil - Halime Kaya
  • Feyza Işık - Döndü Kaya
  • Yavuz Sepetçi - Abdullah Kaya
  • Ege Aydan - Münir Korkmaz

İsmail Altunsaray aslen nereli boyu kaç burcu ne evli mi eşi kimdir oynadığı diziler filmler İsmail Altunsaray aslen nereli boyu kaç burcu ne evli mi eşi kimdir oynadığı diziler filmler