Romantik komedi türü ile ekranlara gelen Güzel Köylü dizisinin oyuncu kadrosu ve çekim yeri merak ediliyor. Güzel Köylü Bünyamin kim gerçek adı ne, Güzel Köylü Kamuran kim gerçek adı soruları ile Güzel Köylü dizisi nerede çekildi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Baykut Badem ve Filiz Ekinci ile Berk Can Doğan’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Dizinin başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan ile Toygan Avanoğlu var.

Güzel Köylü dizisi 1 sezon 52 bölüm olarak ekranlara geldi ve final yaptı. Star TV ekranlarında tekrar bölümleri ile yine büyük ilgi görüyor. Yapımcısı Faruk Turgut olan dizi Gold Film tarafından atlantisbahis çekildi. İlk bölümü 25 Haziran 2014 tarihinde yayınlanan Güzel Köylü dizisi 17 Haziran 2015 tarihinde final yaptı. Dizide, İstanbul’dan Güzelköy’e yerleşen Gül isimli genç kızın öyküsü ekranlara geliyor.

Güzel Köylü Bünyamin kim gerçek adı ne?

Güzel Köylü dizisinde Bünyamin karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Toygan Avanoğlu’dur. Ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu, bir çok önemli dizi ve film projesinde yer almıştır. Dizinin başrollerinde Gül Sümbül karakterine hayat veren Gizem Karaca ile Cemal Alkan karakterine hayat veren Berk Cankat var.

Güzel Köylü Kamuran kim gerçek adı ne?

Güzel Köylü dizisinde Kamuran karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Esin Civangil’dir. Ekmek Teknesi dizisinde canlandırdığı Jale karakteri ile hafızalara kazınan Esin Civangil, 12 Temmuz 1982 doğumludur.

Güzel Köylü dizisi nerede çekildi?

Güzel Köylü dizisi Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Köyü’nde çekildi. Dizide Güzelköy adıyla bilinen yer Bozüyük Köyü’dür. Dizinin çekimleri için Yatağan Bozüyük Köyü ve çevresinde çekim setleri kuruldu. Dizi ile popüler olan Bozüyük Köyü turist akınına uğrayan bir köy haline gelmiştir.