Dikkatlerini çeken bir dizi olan Hakim, ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanmış durumdadır. Yönetmeni Süleyman Mert Özdemir ile Erkan Tunç olan dizinin senaristleri ise Çağla Kızılelma ve Yılmaz Şahin’dir. Çapıcı konusu ve güçlü senaryosu ile izleyicilerin beğenisi toplamış yapımın oyuncu kadrosu da sağlamdır. Dizinin uyarlandığı yapımın adı ise Your Honor olup ilgi çekici konusuyla ön plana çıkıyor. Ayrıca bu diziyi Hakim son bölüm izle platformlarından da izleyebilirsiniz. İşte Hakim Dizisi hakkında merak edilen ayrıntıların tamamı!

Hakim Dizisi Konusu Nedir?

Hikaye dürüst ve ideallerine bağlı yaşayan bir hakimin çocuğunun bir suça karışmasının ardından nasıl amansız bir savaşa girdiğini anlatmaktadır. Oğlunu koruyabilmek için pek çok şey yapmak zorunda kalacaktır. Karısını kaybetmiş olan Hakim Ömer Arif Derman bu ani ölümün ardından oğlu Ozan ve kendisi için yeni bir hayat kurmak için çaba harcar. Ancak bu sıradan hayat oğlu Ozan’ın kazaya karışıp birini öldürmesinden sonra alt üst olacaktır.

Bir babanın oğlu için inandığı değerlere ve ilkelere sırt çevirmek zorunda olmasının bir hikayesidir. Baba sevgisi ve hakim olarak prensipleri sık sık bu süreçte çatışır. Ozan’ın ölümüne sebebiyet verdiği gencin bir mafya patronunun oğlu olması da her şeyi daha karmaşık yapar. Oğlunun hayatının tehlikeye girmesiyle Ömer Arif Derman’ın kişiliği kendini bile şaşırtacak kadar değişir. İnsan kalbini sorgulatan vurucu yapımlardan olan diziyi hakim son bölüm izle yazarak kolayca izleyebilirsiniz.

Hakim Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bir babanın çocuğunun hayatını kurtarmak için verdiği bu savaş oldukça heyecanlıdır. Bu noktada kendisinin yanında sevdiklerini de ateşe atacak olan başrol hakimi canlandıran oyuncu Erdal Beşikçioğlu olarak karşımıza çıkar. Oğlu oynayan kişi ise Fatih Berk Şahin’dir.

Ayrıca Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Seda Akman, Burcu Kara ve Hasibe Eren gibi güçlü isimleri görmek mümkündür. Dizinin çekimleri ise İstanbul ilinin farklı noktalarında gerçekleşmektedir. Yaygın olarak Beykoz ve Çağlayan öne çıkmaktadır. Siz de Hakim son bölüm izle fırsatlarından yararlanarak bu güzel diziyi yakından takip edebilirsiniz!

Tüm dizi seçenekleri için adresimiz; https://www.ddizi.pw