Hekimoğlu dizisi, bu akşam Kanal D ekranlarında ilk kez izleyenlerin karşısına çıkacak. Son dönemin en çok merak edilen yapımlarından biri olan Hekimoğlu dizisinin ilk bölümde birçok kişiyi ekran başına toplaması bekleniyor. Dizi, Kanal D'de saat 20.00'de başlayacak. Dizinin oyuncuları, konusu ve hangi diziden uyarlama olduğu ise merak konusu haline geldi. İşte detaylar...

HEKİMOĞLU OYUNCULARI

Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimler bulunuyor. Dizide Timuçin Esen Ateş Hekimoğlu, Okan Yalabık Orhan Yavuz, Ebru Özkan İpek Tekin, Kaan Yıldırım Mehmet Eli Çağlar, Aytaç Şaşmaz Emre Acar, Damlay Colbay ise Zeynep Can karakterine can verecek. Dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer, senaristliğini ise Banu Kiremitçi üstleniyor.

HEKİMOĞLU DİZİSİ NEREDE, HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR

HEKİMOĞLU DİZİSİ KONUSU

Dizinin başrolü olan Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen),enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji uzmanı olarak görev yapıyor. Bilinen doktor tanımından uzak olan ve her hastasıyla birebir ilişki kuran Ateş Hekimoğlu, problemleri bu şekilde çözer. Hastane düzenine ayak uyduramaması nedeniyle yöneticisiyle birçok kez sorun yaşayan Hekimoğlu, teşhisleri kendisine bağlı 3 kişilik ekibiyle birlikte yapar.

HEKİMOĞLU HANGİ DİZİNİN UYARLAMASI

Hekimoğlu dizisi, Amerikan House M.D. dizisinin uyarlaması olarak yapılıyor. House M.D. dizisi, 2004 yılında yayınlanmaya başlanmış ve 8 sezon, 177 bölüm çekilmişti. Dizinin başrolü Hugh Laurie (Dr. Gregory House), iki kez Altın Küre ödülü kazandı. Dizi, Century City'de çekildi.