Hercai dizisi tekrar bölümü olan 27. Bölümü bu akşam izleyici ile buluşacak. Hercai dizisinin 28. Bölüm fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin tekrar bölümünün ve yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ortaya çıktı. Hercai dizisi tekrar bölümü ne zaman oynayacak? Hercai dizisi 28. Bölüm fragmanı yayında mı? Hercai dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda başlıyor? Soruları da yanıt buldu. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar ve Ayda Aksel’in yer aldığı Hercai dizisi yayın ve fragman ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

HERCAİ DİZİSİ TEKRAR BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Hercai dizisi tekrar bölümü olan 27. Bölüm bu akşam, saat 22.30’da yayınlanacak. Dizi yılbaşı tatiline girdiğinden dolayı bir süredir yayınlanmıyordu. Dizinin yeni bölümü ise haftaya yayınlanacak.

HERCAİ DİZİSİ 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Hercai dizisinin 28. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayına girdi. Dizinin yeni bölüm fragmanında silahların çekildiği ve büyük bir yangının çıktığı görülüyor. Dizinin hayranları Hercai dizisi son bölümü büyük bir merakla bekliyor.

HERCAİ 28. BÖLÜM HANGİ GÜN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hercai dizisi 28. Bölüm Cuma günü, ATV kanalında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler bir hafta daha bekleyecek. Hercai dizisi haftaya Cuma günü saat 20.00’de başlayacak.