Okulda, evde ve işte her zaman işinize yarayacak malzemeler bir araya gelerek İnci Kırtasiye kategorilerinde yerini almıştır. Ekonomik fiyatlar, hızlı ödeme kolaylığı ve geniş ürün seçenekleriyle eğitici ürünler burada sizleri bekliyor olacaktır. Hemen online platforma giriş yaparak hem uygun hem de kaliteli ürünlerle tanışın.

İnci Kırtasiye Evde Ve Okulda Sizinle!

Çocukların sevinmesini sağlayan nedir? Diye sorsak her zaman abur cubur olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak çocukları eğitim hayatında mutlu eden en önemli malzeme okul çantası Üzerindeki desenlerle, hafif ve iç haznesindeki genişlik çocukların kolay kullanımla tanışmasını sağlarken aynı zamanda mutlu olmalarında da etkili.

Kaliteli ve çocuk ruhundan anlayan çantalar, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine özel seçeneklerle hazırlanmıştır. Kırtasiye ürünlerinde muhteşem seçenekler sunan incikirtasiye.com adresi, okulda, evde ve işte kullanılabilecek en iyi ürünleri bir araya getirmiştir. Birinci kalite, mutluluk veren okul ürünleri için online sistem üzerinden hemen sipariş verebilir, çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz.

2022- 2023 Yeni Okul Çantası Modelleri

Okul çantalarında en son modellere yer vererek, öğrencilerin keyifli zaman geçirirken evden okula giderken mutlu olabileceği özel seçeneklere de yer verdik. Okulda kullanılması gereken bütün materyaller yeni müfredata göre hazırlanmıştır.

  • Beslenme çantası;
  • Okul çantası;
  • Dosya çantası;
  • Evrak çantası;
  • Resim çantası
  • Matara ve suluk modelleri;

Okulda ve ofiste de kullanılabilecek önemli materyallerle birlikte hazırlanmıştır. Set olarak kullanılabilen modeller, tekli tasarımlar olarak da yerini almıştır. Online satış alanından hemen alabileceğiniz ürünler 2022 ve 2023 eğitim öğretim uygulamaları da dikkate alınarak hazırlanmıştır.

İnci Kırtasiye Eğitici Ürünler

Eğitici ürünler çocukları okul öncesinden başlayarak ilkokul, ortaokul ve lise aşamalarına kadar bütün detayları kapsamaktadır. Ürünlerin ortak özelliği, kitap, oyun ve test olarak sunulabilecek seçenekler olmasıdır.

Aynı zamanda cetvel, zımba, delgeç, abaküs, fasulye, ataş gibi okula kullanılan malzemeler en uygun fiyatlarla online sistemde bir araya gelmiştir. Ekonomik ödeme ve kaliteli ürünlerle buluşabileceğiniz birinci kalite kırtasiye ürünleri için İnci Online kırtasiye hizmetlerine başvurarak alışverişinizi hemen şimdi tamamlayabilirsiniz.