Trendyol Black friday indirimleri 27-30 Kasım tarihleri arasında sürpriz indirimler yapacak. Süper indirimler ile sunulacak ürünler arasında bilgisayar, cep telefonu, tablet, elektrikli araç, ayakkabı, giyilebilir teknoloji ürünleri, bot, gıda ve çocuk giyimi, kış lastiği gibi kategoriler yer alıyor. Trendyol da birçok alışveriş sitesi gibi müşterilerine indirim kodu dağıtmaya başladı.

11/11 Hikâyesinin Önemi Nedir?

Her şey 1990’larda düzenli bir ilişkisi olmayan dört Çinli öğrencinin şaka olsun diye hediye almasıyla başladı. Sevgilisi olmayan bu öğrencilerin bu davranışı okulda dikkatleri üzerine çekmiş ve gelenek halini almıştır. Böylece bugünün adı “Bekârlar Günü” oldu ve her 11 Kasım’da sevgilisi olmayan öğrenciler kendilerine hediye alarak bu günü geleneksel hale getirmeyi başardılar ve günümüze kadar geldi. 11.11’de dört “1” olduğu için bu tarih yalnızlığın sembolü olarak kabul edildi.

11/11’e Hazır Mısınız?

İndirim Festivali Çin’de başlayan Bekârlar Günü adlı indirim festivali, e-ticaret sitelerinin gelişmesiyle birlikte giderek dünyaya yayılıyor. 11.11 indirim günleri birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de kutlanıyor. E-ticaret sitesi üzerinden yapılan bu alışverişler kişilere büyük kolaylık sağlamakta ve zaman kaybının önüne geçmektedir. Trendyol.com, dünyanın birçok ülkesinde sadece 11/11’de gerçekleşen alışveriş festivali. 911 ile Kasım arasında bir gün yerine üç gün 24 saat kutlamalar sizlerle.

Trendyol, yüzlerce marka ve yüzbinlerce üründe ‘e varan indirimler sunuyor. Büyük indirim günlerinde; Yaşam tarzından teknolojiye, güzellikten modaya, beklediğiniz her şey orada. Bu uygun fiyatlı ürünlere ve en iyi markalara sahip olabilmek için ürünlerinizi sepetinize eklemeniz yeterli olacak. Her zaman olduğu gibi Trendyol’da hiçbir yerde bulamayacağınız indirimler ve kampanyalar var. 11.11 indirimlerinden sonra gelen ve Kasım ayının sonuna denk gelen Black friday 2021 indirimleri için bu sayfayı takip etmeyi unutmayın.

GittiGidiyor’da Gerçek İndirim Günleri Başladı!

Evinizin olmazsa olmazlarından elektroniğe, anne-bebekten dekorasyona, kozmetikten evcil hayvan ürünlerine kadar birçok kategoride binlerce üründe eşi benzeri olmayan indirimler hazırladık. Birçok müşterimize Gittigidiyor indirim kodu dağıttık. İhtiyaçlarınızı indirim fırsatlarından faydalanarak yapmak için bu günleri kaçırmayın.

Hepsiburada 11-11 indirim Günleri Ne Zaman Başlıyor?

Alışverişe çıkacak vatandaşların merakla beklediği Hepsiburada’da Kasım indirimleri şimdiden internetin trendleri arasına girdi. Birçok ürünü indirimli fiyatlarla vatandaşlara sunan Hepsiburada Legend 11 indirim kodu kampanyası 7 Kasım 2021 gecesi ilgilenenlerin beğenisine sunuluyor.

Hepsiburada Hangi Ürünlerde İndirim Yapacak?

Cep telefonları, bilgisayarlar, işitme cihazları, küçük ev aletleri, hoparlörler, mobilya ve dekorasyon ürünleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, saatler, giyim ürünleri olmak üzere birçok aksesuar ürünü, spor giyim, Mega market ürünleri gibi elektronik ve teknolojik ürünlerde indirimler yapılacaktır.