Mobilyalar farklı tasarımlarda üretilir. Bunun nedeni ise mobilya sahiplerinin zevkine uygun mobilya tercihi yapmasıdır. Mobilya üreticileri hedef kitleye uygun ürün üretimi yaparak müşterilerin ihtiyaçlarına doğru çözüm sunmaktadır.

Günümüzde pek çok mobilya mağazası bulunur. Bu mağazalar arasında doğru ve güvenilir mağazaya ulaşmak ise her zaman kolay değildir. Maddi ve manevi kayba uğramadan aradığınız özelliklerde mobilya seçmek istiyorsanız İnegöl Store mağazasını tercih edebilirsiniz. İnegöl Store;

  • Farklı özelliklerde mobilya tasarımı yapar.
  • Yüksek kaliteye sahip malzemelerle mobilya üretimi yapar.
  • Mobilyalar için gerçekçi fiyatları belirler.
  • Türkiye’nin her yerine mobilya teslimi yapar.
  • Mobilyalar mağazanın ekibi tarafından taşınır ve kurulur.
  • Mobilyalar garantilidir.

İnegöl mobilya mağazası olan firma, sektörün önde gelen başarılı isimlerindendir. Firma geniş kapsamlı mobilya hizmeti verir. Firmada farklı kategorilere ait mobilyalar bulunur. Oturma grupları, yemek odası takımları, çocuk odası takımları, gardırop modelleri, koltuk modelleri, çalışma masası modelleri ve daha fazlası mağazada yer alır. Farklı renk ve desen seçeneğine sahip olan mobilyalar kaliteli malzemelerden üretilir.

Mağazadaki mobilyalar uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Her mobilya için doğru fiyat aralığı belirlenmektedir. Mağazaya gelerek aradığınız mobilyayı bulabilir ve satın alabilirsiniz. Satın aldığınız mobilyanın teslimatı mağaza tarafından adresinize yapılır. Mobilyalar ekip eşliğinde adrese taşınır ve kurulur. Mobilyalarla ilgili yaşadığınız bir sorun olduğunda yetkili ekiple doğrudan iletişime geçerek destek alabilirsiniz.

Nasıl Gidilir?

Evinize veya ofisinize mobilya almak istiyorsanız, doğru ve güvenilir mobilya adresiyle iletişime geçmek istiyorsanız İnegöl Store hizmetinizde. İnegöl Store kaliteli ve güvenilir alışverişin adresi olarak hizmet veriyor. Mağazada ihtiyacınıza en uygun mobilya türlerini bulacağınıza emin olabilirsiniz. Peki, güvenilir mobilya alışverişi için mağazaya nasıl gidilir? Mağazaya gitmek için farklı ulaşım yollarını kullanabilirsiniz. Eğer toplu taşıma veya taksiyle gidecekseniz kolay bir şekilde mağazaya ulaşabilirsiniz.

Eğer kendi aracınızla mağazaya gitmek istiyorsanız haritayı kullanarak mağazayı bulabilirsiniz. Mağaza, Bursa – İnegöl üzerinde yer alıyor. İnegöl merkezde bulunan mağaza Huzur Mahallesi üzerindedir. Mahalleye gelerek Vadi Caddesi üzerinde mağazayı bulabilirsiniz. Mağazaya kendi aracınızla gelmek istiyorsanız park sorunu yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. Mağazanın kendi otoparkını kullanabilirsiniz.

Çalışma Saatleri

Mobilya almak için güvenilir bir adrese ihtiyaç duyarsınız. İnegöl Store da güvenle alışveriş yapacağınız nadir isimlerden biri. Firma geniş kapsamlı mobilya hizmeti sunuyor. Aradığınız özelliklerde mobilyayı mağazada kolaylıkla bulabilirsiniz. Mağazada mobilya seçimi yaparken zamana ihtiyaç duyarsınız. Yeterli zamanı ayırarak mobilya seçimini daha rahat yapabilirsiniz. Mağaza mesai saatleri içerisinde hizmet vermektedir. Mağazanın çalışma saatleri ise sabah 08:30 ile akşam 20:30 arasında değişmektedir.

Mağazanın genel çalışma saatleri 08:30 – 20:30 olsa da farklı nedenlere bağlı olarak saatlerde değişiklik olabilir. Mağazayla iletişime geçerek çalışma saatleri hakkında net bilgi alınabilir. Mağaza çalışma saatleri içerisinde doğru ve güvenilir hizmet vermeye özen göstermektedir. Maddi ve manevi kayba uğramamak adına sizler de mağazayı ziyaret edebilirsiniz. Aradığınız özelliklerde mobilyayı burada kolaylıkla bulabilir, kısa sürede mobilyayı kullanmaya başlayabilirsiniz.