Instagram’da fenomen olmak istiyorsunuz. Fakat takipçi veya beğeni almak için paranızı çarçur etmek istemiyor musunuz? Şimdi sizlere son derece güvenilir olan instagram takipçi hilesinden bahsedeceğiz. Instagram günümüzde popülerliğini korumaktadır. Eminim sizlerde Instagram’da günde saatlerce vaktinizi harcıyorsunuz. Bazı kullanıcılar Instagram platformundan para kazanmayı hedefliyor. Bazı kullanıcılar ise Instagram aracılığıyla fenomen olup influencer olmak istiyor. Tabi bunun için bazı kullanıcılar instagram takipçi hilesi yöntemine başvuruyor. Peki bu hileleri kullanmak ne kadar güvenilir?

Instagram Hileleri Güvenilir Mi?

Öncelikle belirtmek isteriz ki her site güvenilir değildir. Biz o yüzden size ısrarla eytakipcihilesi.com sistemini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bu site hiç bir şekilde sizin kullanıcı adınız olsun şifreniz olsun bu bilgileri kayıt altına almaz. Giriş yaparken sizin bilgileriniz ile instagram sunucularına istek atarlar. Çünkü hesabın gerçek olup olmadığını anlamaya çalışırlar. Eğer bir bot hesap ile sisteme giriş yapmayı dener iseniz size daha az kredi verebilir. Bu site şimdilik günde 1000 adet kredi veriyor. Siz de dilerseniz farklı hesaplar ile giriş yaparak günde 10.000 adet kredi kazanabilirsiniz. Bu krediler ile hesabınıza takipçi veya ilgili gönderilerinize sınırsızca beğeni gönderebileceksiniz. Instagram takipçi hilesi için bu sistem tamamen güvenilirdir. Hiç bir şekilde hesabınızı tehlikeye atmak istemiyorsanız bu siteyi kullanabilirsiniz.

Instagram Beğeni Hilesi

Ayrıca bu site ile birlikte fotoğraflarınıza reels videolarınıza hikayelerinize de beğeni gönderebileceksiniz. Ücretsiz olan bu işlemden yararlanmak için sisteme giriş yapıp ilgili gönderilerinizi sisteme girmeniz olacak. Ayrıca instagram beğeni hilesi sistemini kullanarak Instagram’da keşfete düşme oranın da yükselecek. Sende Instagram’da keşfete düşmek istiyorsan instagram beğeni hilesi işlemini kullanabilirsin. Bu sayede reels videolarınız ile keşfete düşebileceksiniz. Çoğu site reels videolara beğeni göndermez fakat bu site ile birlikte reels videolarınız da dahil bütün gönderilerinize beğeni gönderebileceksiniz.

Instagram Takipçi Hilesi Şifresiz

Kullanıcılar bazen bu sistemi kullanmak ister. Fakat siteye güvenemeyip de sisteme giriş yapmak istemez. Endişelenmeyin. Bu sitede instagram takipçi hilesi şifresiz yöntemi de bulunuyor. Sisteme hesabınız veya yan hesabınız ile giriş yapmak istemiyorsanız üst bölümde bulunan Ücretsiz Araçlar>Instagram Takipçi Hilesi adımlarını takip edin. Açılan sayfada kullanıcı adınızı girdikten sonra sitede yaklaşık 5-6 dakika beklemeniz gerekecek. Bunun nedeni ise sistem sizin bot olmadığınıza ikna oluyor. Bot olmadığınıza ikna olduktan sonra hesabınıza 1000-2500 arası takipçi gönderimi yapılıyor. Bu sayede şifrenizi hiç bir siteye vermeden bu yöntemden yararlanabilirsiniz.