Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Apple'ın yeni telefonu iPhone 11'in tanıtımı için artık sayılı gün kaldı. 

Apple şirketine yakınlığıyla bilinen bazı gazeteciler, yaptıkları açıklamada 3 farklı ekran çözünürlüğüyle iPhone 11'lerin satışa çıkacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada en küçük boyutlu iPhone 11'in kendi ismiyle, diğer iPhone 11'lerin ise farklı bir isme sahip olacağı kaydedildi.

iPhone 11'de üç ana kameranın yanı sıra Type-C ve ön ekrandan parmak izi okuması olacağı yönündeki iddialar, Apple kullanıcılarını heyecanlandıran başka bir gelişme olarak öne çıkıyor.

iPhone 11 ne zaman çıkacak? Az önce açıklandı

Gazeteciler, iPhone 11'in tanıtımı için belirlenen tarihin ise 10 Eylül olmasının kuvvetli bir ihtimal olduğunu dile getirdi.

Yapılacak törende iPhone 11'in yanı sıra yeni nesil Apple Watch'ın da duyurulacağı ve kısa süre sonra satışa çıkacağı bildirildi.

Öte yandan yeni bir iddiaya göre iPhone 11'de logonun yeri de değişmesi gündemde. Yeni telefonda bulunacak 3 kameranın telefonun arka kısmında büyük bir yeri kaplaması beklenirken bu gelişmenin de logonun yerini değiştireceği kaydediliyor. Bununla birlikte telefonun alt kısmında bulunan "iPhone" ifadesinin de silineceği belirtiliyor. 

iPhone 11 ne zaman çıkacak? Az önce açıklandı

PENCIL DE GELİYOR

iPhone için dedikodular devam ederken iPhone ile uyumlu olması beklenen yeni Pencil ürününün de tanıtımının yapılması ve kısa süre içinde satışa çıkması bekleniyor. Toplantıda, yeni MacBook modelinin de tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.