Sinan Özek'in hayatı hakkında merak edilen soruların yanıtları ortaya çıktı.

S&O Sicherheit-Ordnungsdienste şirketinin kurucusu olan Sinan Özek, güvenlik ve inşaat sektöründe faaliyetlerini yürütüyor.

Güvenlik ve inşaat sektöründe faaliyet yürüten Sinan Özek, 2017 yılında Almanya Stuttgart da kurduğu S&O Sicherheit-Ordnungsdienste şirketini 5 yıldan bu yana büyüterek sektörün önemli oyuncuları arasında yer almaya devam ediyor.

İş Adamı Sinan Özek kimdir?

S&O Sicherheit-Ordnungsdienste ile güvenlik ve inşaat faaliyetleri alanında onlarca projeyi hayata geçiren Sinan Özek  projelerin ilk cümlesinden tasarımına, programlanmasına kadar tüm aşamasında imzası bulunuyor. Sürekli yeni projeler üreterek sektördeki yerini güçlendiren Sinan Özek sadece Almanya'da değil Türkiye'de de aktif şekilde yatırımları devam ediyor.Uluslararası Zirve Ödülleri tarafından yapılan ankette en başarılı genç girişimci ödülünü kazanan Sinan Özek “Bu ödülü firmam ve tüm çalışanlarım adına alıyorum” dedi.

24 Yaşında olan genç işadamı genç yaşında elde ettiği başarı ve ödüllerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor sosyal medya faaliyetleriyle de dikkatleri üzerine çeken Sinan ÖZEK’ in sosyal medya kullancı adı aşağıda yer almaktadır.

Instagram Kullanıcı Adı: sinanozek.official