Carvento İstanbul filo kiralama şirketleri arasında hizmet kalitesi, geniş araç filosu ve uygun fiyatları ile ön plana çıkmaktadır. Şirketlerin araç ihtiyaçlarını güvenli, hızlı, uygun maliyetli ve kaliteli bir şekilde karşılaması için Carvento en uygun çözümleri sunmaktadır. İstanbul filo kiralama şirketleri için çok büyük potansiyele sahip bir pazardır. Bu pazarın hedef kitlesi olan farklı ölçeklerdeki şirketler gerek nakit sermaye ayırarak gerek kredi kullanarak araç satın almak yerine filo kiralama yoluyla araç ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler.

Filo kiralama şirketleri farklı özelliklere sahip işletmelerin araç gereksinimlerini, araç satın alma gerekliliği doğmadan üstelik uzun vadeli ve uygun fiyatlı olarak karşılama imkanı sağlar. Son zamanlarda giderek daha çok sayıda işletme araç satın almak yerine araç kiralamayı tercih ettiğinden filo kiralama hizmeti veren şirketlerin sayısında da artış söz konusudur. Ancak filo kiralama hizmeti alacak işletmeler hizmet alacakları şirketi titizlikle seçmelidir. Sektörel deneyimi olan, güvenilir, uzun vadede hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet verecek filo kiralama şirketleri ile çalışmaya özen gösterilmelidir.

Filo araç kiralama hizmetlerine ilişkin fiyatlar pek çok farklı etken değerlendirilerek belirlenir. Kiralanmak istenilen aracın markası, modeli, kasası, yakıt türü ve kilometresi fiyat belirleme sırasında göz önünde bulundurulan etkenler arasında sayılabilir. Bu yüzden filo araç kiralama fiyatları hakkında bilgi almak isteyen şirketlere önerilen ihtiyaçları olan araçların özellikleri ve toplam araç sayısı gibi noktaları belirledikten filo araç kiralama fiyatı almalarıdır.

Carvento Hizmet Kalitesi ile Ön Planda

Carvento sahip olduğu profesyonel, deneyimli ve uzman ekibiyle müşterilerine her türlü ihtiyaçları için etkili ve hızlı çözümler sunmak için çalışır. Carvento her müşterisinin özel gereksinimlerini, kendisini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayacak şekilde karşılamak için etkili çözümler üretir. Bu kapsamda farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik çeşitli marka ve modellerden oluşan zengin araç filosu ile hizmet verir.

Carvento esnek ödeme ve sözleşme seçenekleriyle farklı koşulları ve gereksinimleri bulunan müşterilerine özelleştirilmiş çözümler sunar. Siz de ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun marka ve modellerdeki araçları Carvento’nun en fazla 3 yaşında olan araç filosundan seçmek ve filo kiralama hizmetlerinden yararlanmak için Carvento ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece yalnızca konforunuzu artırmakla kalmaz aynı zamanda şirket bütçenize de katkıda bulunabilirsiniz.

Carvento’dan araç kiralama hizmeti alan tüm müşteriler araç kiralama hizmeti süresince kapsamlı ve kaliteli hizmetlerden yararlanırlar. Carvento’nun Türkiye genelinde anlaşmalı 360 servis noktası vardır. Servis noktaları ve 7/24 Assistance hizmeti sayesinde müşterilerine üst düzey hizmet sunan Carvento ihtiyaç duydukları her an hızlı ve kesintisiz destek sağlar. Carvento anlaşmalı lastik servislerinde lastik depolama ve lastik değişim hizmetleri de verir. Sağladığı pek çok avantaj nedeniyle Carvento araç kiralama hizmeti almayı tercih eden işletmeler kaynaklarını işletmelerinin daha da büyümesini sağlayacak yatırımlara yönlendirme imkanından da yararlanabilirler.

Carvento araç filolarının etkin yönetimini müşteri memnuniyeti temelinde gerçekleştirmeye odaklanır. Böylece uzun dönem araç kiralama hizmetlerinde yüksek kalite standardizasyonu sağlar. Carvento’nun sektörünün en başarılı isimlerinden biri olmasının temelinde bu anlayış vardır.

Carvento’nun alanında uzman isimlerden oluşan profesyonel ekibi her bir müşterinin taleplerini ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirler. Böylece her müşteri özelinde en uygun çözümler üretilir. Siz de kısa dönem ya da uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarınız için Carvento kalitesini ve uzmanlığını tercih ederek pek çok avantajdan faydalanabilirsiniz. Ulaşım gereksinimlerinizi karşılamak için araç satın almak zorunda kalmadığınız gibi sigorta, vergi, plaka tescili, bakım ve onarım maliyetlerini de şirketiniz için bir yük olmaktan çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda uzun süreli araç kiralama hizmetlerinden en uygun fiyatlarla yararlanma ayrıcalığını da yaşayabilirsiniz.

İstanbul’un Her Noktasında Carvento Sizlerin Hizmetinde

İstanbul araç kiralama sektörü açısından ülkemizin en büyük potansiyele sahip illeri arasında tartışmasız ilk sıralardadır. Carvento en fazla 3 yaşında araçlardan oluşan araç filosunda farklı marka, model ve segment araçlara yer verir. Hizmet kalitesiyle sektörünün fark yaratan ismi olan Carvento’nun önceliği tüm araçlarında konforu ve güvenliği üst noktada sağlamaktır. Bu nedenle Carvento araç filosu üst düzey güvenlik donanımlarına sahip araçlardan meydana gelir. Tüm araçlarda ABS ve sürücü yolcu yastığı gibi güvenlik donanımları vardır.

Sektörünün yenilikçi ismi Carvento araç kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerine bireysel ve kurumsal olarak çok çeşitli seçenekler sunar. Carvento bireysel araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra işletmelere yönelik olarak da araç kiralama hizmeti verir. Filo araç kiralama, hafif ticari araç kiralama,  ticari araç kiralama, lüks araç kiralama ve pek çok farklı hizmet Carvento tarafından müşterilerine sunulur. Tüm bunların yanı sıra Carvento günlük araç kiralama hizmeti konusunda da yüksek kalite standartlarına sahiptir.  Aylık ve yıllık kiralama taleplerinde çok daha uygun fiyatlarla araç kiralama hizmeti alınabilmektedir.