Son dakika İzmir Bayraklı cinayet haberleri… İzmir Bayraklı cinayet son dakika detayları ortaya çıktı.  Bayraklı Çay Mahallesi’nde işlenen cinayette Zülküf Bayram öldürüldü. Olay, akşam saatlerinde Çay Mahallesi 2109 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Zülküf Bayram (43) ile M.E. (26) ve K.T. (35) arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı.

İzmir Bayraklı cinayet son dakika

İzmir Bayraklı cinayet son dakika detayına göre, çıkan tartışmanın ardından tabancayla ateş açılması sonucunda Zülküf Bayram göğüs ve sırt bölgesinden, M.E. ise ayağından yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Bayraklı Çay Mahallesi’nde Zülküf Bayram öldürüldü

Bayraklı Çay Mahallesi’nde yaralanan ve durumu ağır olan Zülküf Bayram, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan M.E. ise ekiplerce gözaltına alındı.

Olayın ardından kaçan ve cinayet şüphelisi olduğu ileri sürülen K.T.’yi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

son dakika izmir haberleri