Son dakika İzmir haberleri… İzmir Bergama’nın en gözde yerinde inşa edilen ve büyük bir bölümü tamamlanan TOKİ 1. Etap Konutları ardından 2. Etap için karar alındı ve çalışmalar başladı. 240 bin metrekare alanda büyük bir proje daha başlayacak.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu müjdeyi açıkladı ve 2. Etap TOKİ konutlarının 1. Etabın devamı olarak aynı bölgede inşa edileceğini söyledi. Bergama’nın gözde yerinde, Berksoy Otel’in üst yamacında bulunan ilçeye hakim bir konumda inşa edilen 274 adet TOKİ 1. Etap Sosyal Konutları’nın ve çevre düzenlemesinin çok kısa bir zaman sonra tamamlanacağı ve hak sahiplerine teslimlerinin başlayacağı açıklandı.

Bergama TOKİ Evleri 2. Etap kararı çıktı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama TOKİ Evleri 2. Etap için Bergamalıların taleplerinin sürekli olarak kendilerine geldiğini, bu talepler doğrultusunda 2. Etap’ın yapılması için Ankara’da görüşmeleri sürdürdüklerini ve bu görüşmeler neticesinde 2. Etap için karar alındığını, çalışmaları başlattıklarını dile getirdi.

2. Etap TOKİ Konutları için süratle projelendirme aşamasının tamamlanması yönünde yoğun bir çalışma içerisine girdiklerine işaret eden Başkan Koştu, “Bu yılın sonunda projemizin detayları tamamen belli olur. 2. Etap’da kaç konut olacağı, çevre düzenlemesi ve içereceği sosyal donatıların netleşmesi, müracaatların ne zaman yapılacağı, kura çekimlerinin nerede olacağı ve şartların neleri içereceği belli olur olmaz kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

son dakika izmir haberleri