Son dakika İzmir Bornova cinayet haberleri… İzmir Bornova Gazi Osman Paşa Mahallesi cinayet: Tugay Bekdemir öldürüldü. Olay, saat 20.00 sıralarında Bornova Gazi Osman Paşa Mahallesi 5425 sokaktaki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evden kötü kokular gelmesi üzerine çevre sakinleri durumu polise ihbar etti.

İzmir Bornova Gazi Osman Paşa Mahallesi cinayet

İzmir Bornova Gazi Osman Paşa Mahallesi cinayet detayına göre, ihbar üzerine sokağa gelen polis ekipleri eve girerken, bir kişinin hareketsiz halde yerde yattığını gördü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede yerde yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, ölen kişinin Tugay Bekdemir (28) olduğu tespit edildi.

Bornova Tugay Bekdemir cinayeti

Bornova Tugay Bekdemir cinayeti detayları ortaya çıktı. Tugay Bekdemir'in ölü bulunması üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri evde çalışmalar yürüttü. Yapılan incelemelerde, Bekdemir'in bacağından kesici veya delici bir aletle yaralandığı, daha sonra da hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz adamın ölümüne sebep olan kesici veya delici aletin evde bulunmaması üzerine polis ekipleri, Tugay Bekdemir'in öldürüldüğünü değerlendirdi.

Öte yandan öldürülen Bekdemir'in bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı ortaya çıkarken, olayın faili veya faillerini yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Bekdemir'in cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

son dakika izmir haberleri