Son dakika İzmir Bornova haberleri… İzmir Bornova kuyumcu vurgunu detayları ortaya çıktı. Bornova Rafet Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde Varol Kuyumculuk sahibi Varol Şen altınları alıp kaçtı. Geçtiğimiz haftalarda Gaziemir ilçesinde bulunan bir kuyumcunun yüksek kar vadettiği vatandaşların altınlarını toplayıp kayıplara karışmasının ardından benzer bir mağduriyet de Bornova ilçesinde yaşandı.

İzmir Bornova kuyumcu vurgunu

İzmir Bornova Rafet Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde Varol Kuyumculuk sahibi Varol Şen, yüksek kar vadettiği müşterilerinden yüklü miktarda altın toplayarak kayıplara karıştı V.Ş.'den haber alamayan vatandaşlar, dolandırıldıklarını anlayarak polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

Öte yandan Varol Kuyumculuk sahibi kuyumcu Varol Şen'in, kendisine ulaşmak isteyen vatandaşlara da, "Herkesten çok özür dilerim. Yıllarca faiz ödemekten, altının da bu kadar yükselmesinden ve alacaklarımı alamamaktan, sizlerin hayatını mahvettim. Her şeyimi kaybettim, şu anda kitlendim. Kafamı toplamam lazım, ne yapabilirim diye uzaklaşmak zorunda kaldım. Kafamı toplayıp bu olayı çözmek için elimden geleni yapacağım. Yıllarca faiz ödediğim insanlar var; hem de acımasızca. Ama kafamı toplayıp işleri yoluna koymaya çalışacağım. Sizi bu hale düşürdüğüm için çok pişmanım" diye mesaj attığı öne sürüldü.

Bornova Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde kuyumcu altınları alıp kaçtı

Bornova Rafet Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde Varol Kuyumculuk sahibi Varol Şen'in altınları alıp kaçmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şikayet üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şu anda 10 kişinin mağdur edildiği iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenilirken, bu sayının artabileceği bildirildi. Kayıplara karışan kuyumcu Varol Şen'in yaklaşık 2 milyon lira değerinde altınla kayıplara karıştığı kaydedildi.

son dakika izmir haberleri