Son dakika İzmir haberleri… İzmir Büyükşehir Belediyesi iftar yemeği başvurusu 2022 hakkında merak edilen sorular yanıt buldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi bayram parası 2022 başvuru detayları açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ihtiyaç sahibi yurttaşlara iftar saatlerinde kapı kapı dolaşarak sıcak yemek dağıtımına devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iftar yemeği başvurusu 2022

İzmir Büyükşehir Belediyesi iftar yemeği başvurusu 2022 için Biz İzmir Dayanışma Noktaları, parklar, üniversite çevreleri ve metro istasyonlarında da iftar yemeği hizmeti devreye alındı. İzmirliler de Halkın Bakkalı üzerinden iftar paketi satın alarak dayanışmaya katılabiliyor. Satın alınan paketler İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında toplam 600 bin kişilik iftar yemeği dağıtmayı hedefliyor. İftar yemeği talep edenler büyükşehir yetkililerine taleplerini iletebiliyor.

izmir büyükşehir belediyesi gıda erzak paket koli yardım başvurusu 2022

İzmir Büyükşehir Belediyesi bayram parası 2022

İzmir Büyükşehir Belediyesi bayram parası 2022 detayı da açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Volkan Sert, “Ramazan bayramıyla birlikte 70 bin yurttaşa nakdi yardım desteği sağlanacak. İzmirli hemşerilerimizin Halkın Bakkalı üzerinden yapmış oldukları iftar yemeği bağışlarının da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak 2022 yılındaki iftar programında kentimizin tüm noktalarında, yaklaşık 350 mahallede, 200 bin kişilik iftar yemeğini evlere teslim edeceğiz. Mahallelerde açmış olduğumuz 9 Biz İzmir Dayanışma Noktasında ve 4 mobil dağıtım noktasında yaklaşık 300 bin kişilik iftar yemeği dağıtacağız. Üniversite çevrelerinde 60 bin kişilik, iftar saatinde evlerine yetişemeyecek vatandaşlar için ise Üçyol Metro, Halkapınar Metro ve Konak Metro istasyonlarında ise toplam 40 bin kumanya veriyoruz. Ramazan ayı içinde 40 bin kişilik gıda paketi de dağıtacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iftar dağıtım çadırları 2022

  • Buca Adile Naşit Parkı ve Göksu Parkı,
  • Konak Çaldıran Parkı ve Lale Parkı,
  • Karabağlar Peker Parkı ve Serintepe Parkı,
  • Bayraklı Gümüşpala ile Kapalı Pazar Yeri yanı

izmir büyükşehir belediyesi gıda erzak paket koli yardım başvurusu 2022