İzmir Dedektiflik Bürosu ile özel elit dedektiflik hizmetini kolayca alabilir ve aklınızı kemiren şüphelerden kolay şekilde kurtulabilirsiniz. Tarihin en eski mesleklerinden biri olan dedektiflik, şüpheleri açığa çıkarmak, soru işaretlerinin cevaplarını bulmak ve bunları somut delillerle destekleyerek çözüm üretmek adına faaliyet gösterir

İzmir Dedektiflik hizmetlerinin, boşanma davaları için uygun deliller toplamaktan velayet davası için delil toplamaya, çalıntı oto araştırmasından kayıp şahısların araştırılması ve bulunmasına, iş yeri sahipleri için personel araştırmasından her türlü konum ve adresin bulunmasına, evlilik öncesi araştırma hizmetlerinden eş takibine kadar geniş bir yelpazede hizmet alanı vardır.

Müşterilerinin üçüncü gözü haline gelen ve hedefini adım adım takip ederek somut deliller ortaya koyan dedektiflik bürosu, profesyonel ekipmanları ve profesyonel çözümleri ile mahkemelerde geçerli delil olarak kullanılabilecek tüm bilgi ve belgeleri hazırlar. İtiraz edilemeyecek görüntülere ve aksi iddia edilemeyecek bilgilere deneyimli ekibi ile ulaşan dedektiflik bürosu, kesin ve kalıcı çözümler üreterek müşteri memnuniyetini sağlıyor.

İzmir Dedektiflik

İzmir Dedektiflik denilince akla ilk olarak İzmir Elit Dedektiflik Bürosu geliyor. Yüzlerce referansı ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlayan büro, özel dedektiflik konusunda çok uzun yıllara dayanan saha deneyimine sahiptir ve araştırma alanları şunlardır;

  • Eş Takibi
  • Evlilik öncesi araştırma hizmeti
  • Personel Araştırması
  • Kayıp Şahıs Araştırması
  • Çalıntı Oto Araştırması
  • Boşanma Davalarına Delil
  • Velayet Davası Delil Toplama

7 gün 24 saat 0534 822 18 51 numarasından arayabileceğiniz İzmir’deki özel dedektifler, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun resmi ve özel dedektiflik bürosu hizmetleri ile birçok şehirde yasal dedektiflik hizmeti veriyor. İzmir’in yanı sıra İstanbul’da da faaliyet gösteren büro, hem bireysel hem de kurumsal özel dedektiflik hizmeti almak isteyenler için ideal bir adres olarak dikkat çekiyor.

İzmir Dedektiflik Bürosu

İzmir Dedektiflik Bürosu olan İzmir Elit Dedektiflik Bürosu ile boşanma davalarında delil toplamadan eş ve aldatma takibine, kayıp araştırmalarından sahte marka dedektifliğine, adres tespitlerinden personel araştırmalarına, tüm sorularınıza yeterli delillerle cevap olacak çözümler üretiliyor. Özenli ve dikkatli bir çalışma ile şüphelerinizden arınabilir, yasalara uygun şekilde elde edilmiş deliller ile mahkemede durumu lehinize basitçe çevirebilirsiniz.

İzmir Elit Dedektiflik Bürosu, kaliteli ve profesyonel takip ve yer tespiti hizmetleri veriyor. Özel dedektiflik bürosu ile gizlilik prensiplerinin kayıtsız şartsız bir şekilde korunduğu hizmete ulaşabilirsiniz. İzmir Dedektiflik Bürosu fiyatları için iletişim kuracağınız adres ve telefon aşağıdadır.

  • İzmir Dedektiflik Bürosu Adres: Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No: 98/3 Konak / İzmir
  • İzmir Elit Dedektiflik Bürosu Telefon: 0534 822 18 51