Son dakika İzmir haberleri… İzmir Horeca Fair Uluslararası Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 2022 programı başladı. Salgın nedeniyle ara verilen fuar kaldığı yerden devam ediyor. Sektörü buluşturmak için hazırlanan organizasyon 16 – 19 Şubat 2022 tarihlerinde yine Fuarizmir’de ve C Hol’de açıldı.

İzmir’de gerçekleştirildiği üçüncü yılında da büyüme potansiyelini göz önüne çıkaran fuar, katılımcı memnuniyeti ve katkı sağlayan kurumların destekleri ile devam ediyor. HORECA FAİR’da hızla gelişmekte olan turizm sektöründeki yeni yatırımları ve var olan yatırımların ihtiyaçları karşılamak için, Turizm sektörü ile tedarikçilerini bir araya getiren önemli organizasyon özelliği kazandı.

İzmir Horeca Fair Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı 2022

İzmir Horeca Fair Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı 2022 sektör içinde yer alan ve almak isteyen firmaları Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanında yurt içinden ve yurt dışından sektör profesyonelleri ile buluşturuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli Tesislerin Genel Müdür, Satın Alma yetkililerinin Turizm sezonu öncesi nihai satın alma kararlarını verecekleri HORECA FAIR alım heyetleri ve ikili görüşmelere zemin oluşturacak nihai organizasyon özelliği de sürüyor.

HORECA sektörü A-Z’ye tüm ihtiyaçlarını fuardan karşılayacak. 2,5 milyar dolar ihracat hacmine sahip sektörün ticaret odaklı fuarı HORECA FAİR’da, geçen yıllardan farklı olarak otel ve mutfak ekipmanlarının yanında restoran, pastane, kafe ve catering şirketlerinin kurulumdan nihai müşteriye ulaşan sürece kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler yer alacak.

Kurumsal satın almacıların, yanında yeni işletme sahibi olacaklar ve işletmesini yenileyecek tüm yatırımcılar; tekstilden televizyona, klimadan fincana, dekorasyon ürünlerinden peyzaj ve bahçe mobilyalarına, SPA malzemeleri ve havuz ekipmanlarına kadar tüm ihtiyaçlarını bu fuardan tedarik edecekler.

son dakika izmir haberleri