İzmir izenerji güvenlik alımı 2022 detayları işkur tarafından paylaşıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi izenerji personel alımı 2022 iş ilanları ayrıntıları belli oldu. İzenerji’ye 50 özel güvenlik görevlisi alınacak. Daimi olarak istihdam edilecek personelden 1 yıl deneyim isteniyor. Son başvuru tarihi 24 Ocak 2022 Pazartesi olarak paylaşıldı. Başvurular izenerji.com.tr sitesinde bulunan CV Bankası üzerinden kabul edilecek.

İzmir izenerji güvenlik alımı 2022 iş ilanları

İzmir Büyükşehir Belediyesi izenerji güvenlik işçi alımı 2022 başvurusu işkur paylaşımına göre, başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylara başvuru bitim tarihinden itibaren 1 hafta içerisinde çağrı yapılacak. Çalışma adresi İzmir ve çevresi, çalışma saatlerinde ise vardiyalı çalışma koşulları esas alınacak.

İzmir izenerji personel alımı 2022 50 özel güvenlik görevlisi müracaat koşulları arasında, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, geçerlilik süresi devam eden ÖGG kimlik kartı veya çalışma izni bulunması şartları var. Ayrıca İzmir ve çevresinde ikamet ediyor olması, silahsız Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) için en az ortaokul, silahlı ÖGG için en az lise mezunu olmak koşulları da var. Başvuru için gerekli belgeler arasında ise ÖGG kart fotokopisi olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi izenerji personel alımı 2022 güvenlik işçi alımı

  • 50 Özel Güvenlik Görevlisi
  • Son başvuru: 24 Ocak 2022 Pazartesi
  • Başvuru adresi: izenerji.com.tr CV Bankası

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı iş ilanları işçi alımı işkur