Son dakika İzmir haberleri… İzmir kar yağışı 2022 ne zaman sorusu cevap buldu. İzmir Kavacık kar var mı sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İzmir’e kar yağacak mı 2022 ve İzmir’de kar yağan yerler ilçeler neresi sorularının yanıtını arayan İzmirliler, bu konuda araştırma yapmaya devam ediyor.

İzmir’de karla mücadele çalışmaları ise diğer taraftan sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir’in dört bir yanında devam eden karla mücadelede, yolların kapanmaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Teyakkuza geçen büyükşehir kar ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu ve kardan etkilenen bölgelerde müdahalede bulunuyor. Kar yağışı ile kapanan tüm yollar trafiğe hızlı bir şekilde yeniden açılıyor. İhtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalara ara verilmiyor ve karla mücadele sürüyor.

Kar yağışı özellikle İzmir’in yüksek kesimlerinde etkili oldu. Köy yollarını açık tutmak için yoğun bir çalışma temposuna giren İzmir Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, İzmir’in yüksek kesimlerinde kapanan yollara tuzlama yapıyor ve kar küreme araçları ile yolları açıyor. 1 haftadır alarmda olan ekipler yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir kar yağışı 2022 ne zaman?

İzmir kar yağışı 2022 sorusunun yanıtı önümüzdeki günlerde yanıt bulacak. 2021’in Aralık ayının son günlerinde ise kar yağışı etkisini göstermeye başladı. İzmir’de kar kalınlığı bazı bölgelerde on santimetreye kadar ulaştı. Kar küreme ve tuz terim araçları ile seferberlik ilan eden ekipler, 8 kar küreme ve tuz serpme, 1 greyder ve 40 personel ile ilk çalışmalarına başladı.

İzmir kar yağışı 2022 ne zaman Kavacık kar var mı İzmir’e kar yağacak mı 2022

İzmir Karabağlar Kavacık kar var mı?

İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Kavacık Mahallesinde ve çevresinde kar yağışı etkili oldu. Kavacık yolu yoğun kar yağışı ile trafiği olumsuz etkiledi. Ekipler ise kısa sürede müdahalede bulundu ve Kavacık yolu trafiğe tamamen açıldı.

Kar yağışı aynı zamanda Kemalpaşa Bayraklı ve Ovacık köyleri, Ödemiş, Kiraz'da Mavidere, Çanaklı ve Sarısu köyleri ile Tire'de Yamandere köyünde etkili oldu. Tüm bu yollar ve köyler yapılan çalışmalar ile ulaşıma açıldı. Bu bölgelerde tuzlama çalışmalarına ise devam ediliyor.

Ekipler Kiraz Altınoluk ve Kemalpaşa Beşpınar köyü Spil yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının artması ihtimaline karşı ise kamyon ve iş makineleri hazır bekletiliyor.

İzmir’e kar yağacak mı 2022

İzmir’e önümüzdeki günlerde ve 2022 yılı içinde de kar yağması bekleniyor. İzmir’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının alçak kesimlerinde ve İzmir’in merkez ilçelerinde de etkili olması bekleniyor. Özellikle kar keyfi yaşamak isteyen İzmirliler, kar yağışının ne zaman olacağını ve hangi bölgelerde olacağını yoğun olarak araştırmaya devam ediyor.

İzmir’de kar yağışının Konak, Karşıyaka, Bornova, Buca, Gaziemir, Bayraklı, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova ilçelerinde de olup olmayacağı sorusu önümüzdeki günlerde açıklanacak meteoroloji verileri ile yanıt bulacak.

son dakika izmir haberleri