Son dakika İzmir Karşıyaka cinayet haberleri… İzmir Karşıyaka Donanmacı Mahallesi cinayet olayında Yener Edis öldürüldü. Karşıyaka berbere silahlı saldırı olayı Yener Edis cinayeti detayları ortaya çıktı. Olay saat 11.00 sıralarında, Karşıyaka Donanmacı Mahallesi Hilmi Ziya Apak Sokak'taki bir iş merkezinin giriş katında bulunan berber dükkanında meydana geldi.

İzmir Karşıyaka Donanmacı Mahallesi cinayet

İzmir Karşıyaka Donanmacı Mahallesi cinayet detayında alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, berberlik yapan Yener Edis'in dükkanına gelerek ateş açmaya başladı. Edis'in de silahıyla karşılık vermesiyle çatışmaya dönüşen olayda vücuduna mermiler isabet eden berber, kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayda, iş merkezinde çaycılık yapan O.T. de silahlı kavgada çıkan kurşunun sekmesi sonucu ayağından yaralandı. Silahlı saldırgan ise bölgeden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Karşıyaka berbere silahlı saldırı Yener Edis öldürüldü

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı saldırıda ağır yaralandığı belirlenen berber Yener Edis, sağlık görevlileri tarafından ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Talihsiz adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerini güvenlik çemberine alan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

son dakika izmir haberleri