Son dakika İzmir haberleri… İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi ve Dikili Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni gelişme yaşandı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu, İZTO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Öğmen ve Şahin Çakan’dan oluşan heyet, Kemalpaşa Lojistik Merkezi ve Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili gelişmeleri aktarmak ve İZTO üyelerinden gelen talepleri iletmek için Ankara’da iki önemli görüşme yaptı.

Kemalpaşa Lojistik Merkezi sunumu yapıldı

6 kişilik heyetin ilk durağı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı oldu. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Danışmanı Fikret Şentürk ve Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ile yapılan görüşmede, İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu Kemalpaşa Lojistik Merkezi ile ilgili bir sunum yaptı.

Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini ifade eden Vali Köşger, “Projelerimiz sadece İzmir’e değil, Ege Bölgesine ve Türkiye’ye değer katacak. Kemalpaşa Lojistik Merkezi, konteyner ve depolama alanları, tır parklarıyla bugüne kadar yapılan lojistik merkezler içinde en geniş ölçeklisi olacak. Kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ifade eden İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Başbakanımıza ve Bakanımıza açık iletişimleri, çözüm odaklı ve yapıcı yaklaşımları için çok teşekkür ediyoruz. Sektörlerde yaşanan sorunları, üyelerimizden gelen talepleri tüm detaylarıyla kendilerine aktarma imkanı bulduk. Özellikle Kemalpaşa Lojistik Merkezi ile ilgili çalışmalarda önemli yol alarak nihai sonuca çok yaklaştık” sözlerine yer verdi.

son dakika izmir haberleri