İzmir Marina fiyatları 2022 sorusu yanıt buldu. İzmir Marina Nefes Restoran fiyatları 2022 ne kadar, İzmir Marina nerede, İzmir Marina adres sorularının yanıtı ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılında yenilenerek halkın kullanımına sunulan İzmir Marina, geçen yıl aldığı mavi bayrak ödülünü bu yıl da korudu. İzmir Marina çocuk ve gençleri deniz sporlarıyla buluştururken yat turizmine de önemli bir ivme kazandırıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılında yenilenerek hizmete açılan İzmir Marina, İzmirlilerin uğrak mekanı haline geldi. Körfez içerisinde tek marina olma özelliğiyle İzmir Marina tekne sahiplerinin de tercihi. İZDENİZ Genel Müdürlüğü tarafından işletilen marinada sportif tesisler de bulunuyor ve “Nefes” restoran Körfez manzarasının ve gün batımının tadını çıkarmak isteyen İzmirlileri ağırlıyor.

İzmir Marina fiyatları 2022 Nefes Restoran

İzmirlilerden yoğun talep gördüklerini dile getiren İzmir Marina İşletme Müdürü Arda Erdoğan, “Marinamız dört yolun birleştiği bir noktada bulunuyor. Metro, tramvay, sahil yolu, otoyol, iskele, aktarma merkezi ve ilçe terminali ile aynı eksende ve ulaşım açısından önemli bir kesişim noktasında yer alıyor. Marina sadece İzmirlilerin değil şehir dışından gelen misafirlerimizin de tercih noktası oldu. Fiyatlarımız diğer marinalara göre çok daha uygun ve hizmet kalitemiz en üst noktada” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği “Nefes Restoran” dört ayrı konseptte lezzetlerini sunuyor. Nefes Restoran, Kafe, Bar ve Güverte. Haftanın yedi günü açık olan Nefes Restoran, usta servis ve mutfak ekibiyle dikkat çekiyor.

İzmir Marina nerede adres iletişim

  • İzmir Marina İzmir’in Balçova ilçesindedir.
  • İzmir Marina Adres: Bahçelerarası Mahallesi, Haydar Aliyev Bulvarı, No: 4 Balçova - İzmir
  • İzmir Marina İletişim Telefon: (0232) 320 00 35 - 502 - 505

izmir en iyi kahvaltı yapılacak mekanlar yerler 2022