Son dakika İzmir Menemen trafik kazası haberleri… İzmir Menemen Kuzey Ege Otoyolu trafik kazası: Fahrettin Altay öldü, 5 kişi yaralandı. Kaza saat 13.15 sıralarında Kuzey Ege Otoyolu, Menemen gişeleri yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir'den Aliağa istikametine seyir halinde olan ve O.A. idaresindeki 55 ADK 064 plakalı tır, seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu savrularak devrildi.

Bu esnada tır, aynı istikamette orta şeritten seyir halinde olan Fahrettin Altay (47) idaresindeki 45 AT 107 plakalı tıra ve sol şeritte ilerleyen H.Y. idaresindeki 16 CME 96 plakalı otomobile çarptı. Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye polis, jandarma, AKS ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İzmir Menemen Kuzey Ege Otoyolu trafik kazası

İzmir Menemen Kuzey Ege Otoyolu trafik kazası detayları ortaya çıktı. Polis ve jandarma ekipleri tarafından yolda güvenlik önlemleri alınırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede tır sürücüsü Fahrettin Altay'ın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Fahrettin Altay öldü, 5 kişi yaralandı

Menemen trafik kazası olayında Fahrettin Altay yaşamını yitirirken, 5 kişi yaralandı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü H.Y. ile araçta yolcu konumunda bulunan M.Y., İ.Ö., Ş.Ö. ve M.Ö., ambulansla Menemen Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Fahrettin Altay'ın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

son dakika izmir haberleri