Son dakika İzmir Ödemiş haberleri… İzmir Ödemiş Kaymakçı Mahallesi’nde FETÖ şüphelisinden casus tabanca çıktı. İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Ödemiş ilçesi Kaymakçı Mahallesinde H.Ç.'nin evinde çok sayıda silah ve FETÖ/PDY terör örgütüne ait yasak yayın bulundurulduğu bilgisi alındı.

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince H.Ç.'nin evinde yapılan aramada 64 kitap ve dergi ile birlikte 48 dvd, 21 kaset ele geçirildi.

İzmir Ödemiş Kaymakçı Mahallesi’nde FETÖ şüphelisinden casus tabanca çıktı

İzmir Ödemiş Kaymakçı Mahallesi’nde FETÖ şüphelisinin evinde yapılan aramada küçük bir cephanelik de çıktı. 23 av tüfeği, 10 tabanca, 1 havalı tabanca, 4 kuru sıkı tabanca, 1 Samuray Kılıcı, 1 Subay Kılıcı, 2 kılıç, 3 pala olmak üzere ateşli ve delici silahlar ile bunların fişekleri ele geçirildi.

Şüphelinin evinde yapılan aramalarda 'casus tabancası' olarak da bilinen 2 adet kalem tabanca da ele geçirildi. Ele geçirilen silah, mühimmat ve dokümanlara el konulurken, şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

son dakika izmir haberleri