İzmir’de Tamgüç soğutma ve soğuk hava deposu firması olarak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. En son teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişmekte ve yenilikçi bir hizmet kalitesi sunmaktayız. Farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunarak siz müşterilerimizin rakiplerinden daha önde olmasını sağlamaktayız. Peki, soğuk hava depomuz nasıl çalışır?

Soğuk Hava Deposu Nasıl Çalışır

Soğuk hava deposunun nasıl çalışır sorusu yaygın bir sorudur. Soğuk hava deposu, ürünlerinizi seçtiğiniz belirli bir sıcaklıkta tutabilir. Aynı şekilde ürünlerin daha uzun süre dayanmasını ve taze kalmasını sağlar. Örneğin meyve ve sebzeleri taze tutmak istiyorsanız, zarar görme ihtimalini ortadan kaldırmak veya yaşamı artırmak için doğru sıcaklıkta tutabilirsiniz. İzmir soğuk hava deposu ürünleri doğru sıcaklıkta tutacaktır.

Dikkate alınması gereken en önemli faktör soğuk depolamadır. Soğuk hava deposu, yiyecekleri taze veya uzun ömürlü tutmak için kullanılan terimlerden biridir. Donmuş depolama ile farkını sizde göreceksiniz. Oda sıcaklığını ayarlamak için farklı soğutma yöntemlerini içeren depolama olarak adlandırılır. Yeni teknolojiler, yiyecekleri taze tutmayı kolaylaştırdı. Dahası, yiyeceklerin bozulma riski azaldı. Değerli olan gıda kaynaklarını uzun süre güvende tutmak için kullanılır. İzmir soğuk hava deposu ile sizde ürünlerinizi güvende tutabilirsiniz.

İzmir’de Neden Soğuk Hava Deposu Kullanılmalı

Neden soğuk hava deposu kullanılmalı sorusu ise bir başka yaygın sorudur. İzmir bölgesinde Soğuk depolama, yiyeceklerin farklı sıcaklıklarda depolanması olarak tanımlanır veya maddelerin çürümesini önleyebilir. Bozulabilir gıdalar ve sıcaklığa duyarlı ürünleri korumak isteyen işletmeler tarafından oldukça sık tercih edilen bir yöntemdir. Bundan dolayı soğuk hava deposu, ürünlerin güvenle saklanabileceği bir yer sağlar. Soğuk hava deposu hizmetleri sadece ürünü depolamanın yolu değildir, aynı zamanda onları sevk etmenin mükemmel bir yolu olabilir. Soğuk depolama hizmetleri, tüm malları her yerde işleyebilir, paketleyebilir ve teslim edebilir. Yeniliklerden ve teknolojiden faydalanmak her zaman gelişen ve büyüyen bir işletme için gereklidir.

Bozulabilir gıdalar sıcaklık değeri uygun olmayan bir ortamda saklandıkları zaman bozulabilir ve küflenme başlar. Erken bozulan gıdalar geç bozulan gıdalar ile aynı ortamda saklandıkları zaman küflerin yayılmasına sebep olur. Ürünlerini riske atmak istemeyen işletmeciler tarafından seçilen bu yöntem ile zarar etmeden gıdalar saklanabilir. Yanlış sıcaklıkta saklanmış gıdalar sadece bozulma gerçekleşmez, bozulmadan önce renk ve tat değişikleri meydana gelir ve bu durum gıda zehirlenmelerine yol açabilir. İzmir soğuk hava deposu ile sizde ürünlerinizi güvenle saklayın.

Firma Adresi: Fabrika: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 55.CADDE NO:18 KAYSERİ

Web Sitesi: tamgucsogutma.com.tr

Telefon : +90 (352) 333 22 44 – 333 22 44 55