İzmir Urla Yaka Mahallesi cinayet girişimi ve intihar: Yaşar Şaşmaz eşini vurup intihar etti. Olay dün saat 23.00 sıralarında Urla ilçesi, Yaka Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yaşar Şaşmaz (57) ile eşi İ.Ş. (44) arasında tartışma çıktı.

İzmir Urla Yaka Mahallesi cinayet girişimi ve intihar

Tartışmanın büyümesi üzerine Yaşar Şaşmaz evde bulunan pompalı tüfekle ilk önce eşi İ.Ş.’yi yaraladı daha sonra da aynı suç aletiyle başına ateş ederek intihar etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaşar Şaşmaz eşini vurup intihar etti

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde ayak ve karın bölgesinden yaralanan İ.Ş.’nin durumunun ağır olduğu, pompalı tüfekle kendi başına ateş ederek intihar eden Yaşar Şaşmaz’ın da olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Tahlisiz kadın ambulans ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, intihar eden Yaşar Şaşmaz’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

1 hafta önce evi terk etmiş

Öte yandan, Yaşar Şaşmaz ile İ.Ş. arasında, İ.Ş.'nin bir hafta önce çıkan kavgada evi terk etmesi gerekçesiyle yeniden tartışma çıktığı öne sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.