Son dakika İzmir uyuşturucu operasyonu haberleri 2022… İzmir uyuşturucu operasyonu 2022 detayları ortaya çıktı. İzmir Selçuk Tire Menemen Ödemiş Buca uyuşturucu operasyonu detayına göre 32 kişi tutuklandı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca, Menemen, Ödemiş, Tire ve Selçuk ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonların deşifre edilmesine yönelik 5 aydır sürdürülen saha ve analiz çalışmaları sonucu, 28 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

İzmir uyuşturucu operasyonu 2022

İzmir uyuşturucu operasyonu 2022 detayına göre, gerçekleştirilen eş zamanlı şafak baskınında toplam 69 şüpheli gözaltına alındı. Gerçekleştirilen operasyona havadan polis helikopteriyle destek verilirken, uyuşturucu tacirlerinin kapıları da özel harekat polisleri tarafından koçbaşlarıyla kırıldı. Operasyona uykularında yakalanan şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alındı. Operasyon havadan polis helikopteri ile görüntülenirken, operasyon görüntüleri macera filmlerini aratmadı.

İzmir Selçuk Tire Menemen Ödemiş Buca uyuşturucu operasyonu

Selçuk Tire Menemen Ödemiş Buca uyuşturucu operasyonu ayrıntıları ortaya çıktı. Operasyonda, ulusal bir kanalda yayınlanan gündüz kuşağı programında ‘evli ve bir çocuk annesi kadını, kendi evinde zorla tutarak, zorla madde kullandırdığı’ iddiası ile konu edilen ve telefon ile canlı yayına bağlanan A.B. (36) de yakalandı.

A.B.'nin evinin her bölümüne güvenlik kamerası yerleştirdiği görülürken, şüphelinin ayrıca; kolluk birimlerinin gerçekleştireceği bir operasyona karşı önlem almak amacıyla evine çıkan sokakları görecek şekilde ayarlanmış ve uzaktan kontrol edebileceği güvenlik kameraları da yerleştirdiği tespit edildi. Adresinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunan A.B.'nin evinde yapılan aramalarda, özel frekanslarını dinleyebilen telsizler ve tabanca fişekleri de ele geçirildi.

İzmir uyuşturucu operasyonu son dakika

İzmir uyuşturucu operasyonu son dakika bilgisine göre, İzmir polisinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda adreslerde yapılan aramalarda, satışa hazır hale getirilmiş çok miktarda esrar-skunk maddesi, metamfetamin, sentetik ecza ürünü, 9 tabanca, 1 tüfek ve 28 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 34'ü emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılırken 35 şüpheli adliyeye sevk edildi. Burada 1 şüpheli savcılıktan serbest bırakılırken, aralarında A.B.'nin de olduğu 32 şüpheli tutuklandı; 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

son dakika izmir haberleri