Son dakika İzmir haberleri… İzmir’de kar yağacak mı 2022 sorusu yanıt buldu. İzmir kar yağışı 2021 – 2022 detayları ortaya çıktı. İzmir’de kar yağan yerler ilçeler hakkında merak edilenlerin yanıtı belli oldu. İzmirliler, ne zaman kar sevinci yaşayacaklarını merak ediyor. Bu yüzden İzmir’e kar yağacak mı ve İzmir kar yağışı ne zaman olacak 2021 – 2022 soruları sıkça soruluyor. İzmir’in yüksek kesimlerinde ve bazı ilçelerinde başlayan kar yağışının merkez ilçelerinde etkili olup olmayacağının yanıtı araştırılıyor.

İzmir’de kar yağan ilçeler yerler belli oldu. İzmir’in yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Kış aylarının ilk karı İzmir’in yüksek bölgelerine düştü. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’in yüksek kesimlerinde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Hava sıcaklıklarının düştüğü ve ülkemizin birçok bölgesinde kar yağışının etkili olmasının beklendiği açıklamada yer aldı. Aynı şekilde İzmir’inde bazı ilçelerinde kar yağışının başladığı kaydedildi.

İzmir’in Karabağlar, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde kar yağışı başladı. Karabağlar ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı Kavacık bölgesini beyaza bürüdü. Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ Mahallesi’nde de kar yağdığı gözlendi. Aynı şekilde Kiraz’a bağlı Ovacık Yaylası’nda da yoğun kar yağışı ile beyaz bir örtü ortaya çıktı. Kemalpaşa ilçesine bağlı Beşpınar Köyü’nde de kar yağışı etkili oldu.

İzmir’de kar yağacak mı 2022

İzmir’e 2022 yılının ilk ayında da kar yağması bekleniyor. Özellikle İzmir’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının önümüzdeki günlerde ve haftalarda da etkili olması bekleniyor. 17 Aralık 2021 Cuma, 18 Aralık 2021 Cumartesi ve 19 Aralık 2021 Pazar günlerinde Karabağlar, Ödemiş, Kiraz ve Kemalpaşa ilçelerinde kar yağışı gözlendi. Kar yağışının 2022 yılının ilk günlerinde de İzmir’de etkili olması bekleniyor.

İzmir’de kar yağacak mı 2022 İzmir kar yağışı İzmir’de kar yağan yerler ilçeler

İzmir kar yağışı 2021 – 2022 ne zaman

İzmir kar yağışı 2021 yılı sonunda ve 2022 yılı başlarında etkisini sürdürecek. Karabağlar, Ödemiş, Kiraz ve Kemalpaşa ilçelerinde görülen kar yağışının daha alçak kesimlerde etkili olması bekleniyor. Özellikle İzmir’in merkez ilçelerinde kar sevinci yaşamak isteyen İzmirliler, Konak, Bornova, Karşıyaka, Buca, Balçova, Bayraklı, Gaziemir ve Güzelbahçe ile Narlıdere ilçelerine de kar yağmasını bekliyor.

İzmir’de kar yağan yerler ilçeler

  • Karabağlar ilçesi – Kavacık Mahallesi ve çevresi
  • Ödemiş ilçesi – Bozdağ Mahallesi ve çevresi
  • Kiraz ilçesi – Ovacık Yaylası
  • Kemalpaşa ilçesi – Beşpınar Köyü ve yüksek kesimleri