Kader Kılıç kimdir nereli sorusu yanıt buldu. İş kadını Kader Kılıç ve başarıları konuşuluyor. Kadınların iş yaşamında her geçen gün daha aktif olması ile birlikte başarı hikayeleri de gelmeye devam ediyor. Sosyal medyadan haber bültenlerine, bu başarı hikayeleri geniş kitlelere yayılıyor. Birçok farklı kaynak aracılığı ile güncelliğini koruyan kadınların iş yaşamına dair başarıları diğer kadınları da yüreklendiriyor.

İşte bu başarı öykülerinden birinin yazarı da, güçlü ve girişimci bir kadın olan Kader Kılıç adıyla karşımıza çıkıyor. Standart başarı hikayelerinin dışında, başardığı olağanüstü işler ile anılan ve başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltmeye devam eden Kader Kılıç, yatırımlarını da aynı ölçüde sürdürüyor. Yalnızca yaşadığı kentte değil, ülkemizin farklı noktalarında da yatırımları ile çok konuşulan ve başarıları ile dikkat çekmeyi sürdüren Kader Kılıç, yeni projeleri ile tüm ilgileri üzerinde toplamaya devam edeceğe benziyor.

Kader Kılıç kimdir nereli?

İş kadını Kader Kılıç Ordu ilimizde 1981 yılında doğmuştur. Kader Kılıç aslen Orduludur. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu’da tamamlayan Kılıç, eğitim hayatına devam ederken, genç yaşlarında Ordu’da ticari girişimleri ile iş yaşamına adımını atmıştır. Güzellik ve bakım sektörü, inşaat sektörü, mobilya ve dekorasyon sektörlerindeki işletmeleri ve firmaları ile iş yaşamını aynı anda yürüten Kılıç, bu sektörlerde gösterdiği başarılar ile genç yaşlarda sektörlere damga vurmuştur.

Kader Kılıç, ticari faaliyetlerinin yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşlarının da kurulması ve etkili şekilde faaliyet göstermesine öncülük etmiştir. Kılıç, bir adım öne çıkarak sorumluluklar almış ve hem yaşadığı şehirde hem de Türkiye’nin her yerinde topluma yararlı sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. Kader Kılıç’ın doğup büyüdüğü Ordu şehrinde başlayan yatırımları daha sonra İstanbul, İzmir ve Antalya başta olmak üzere, Türkiye’nin farklı noktalarına yayılmıştır.

Başarıyla yürüttüğü farklı iş kolları ile kadınlara ilham olmaya devam eden Kader Kılıç, inşaattan güzelliğe, mobilyadan diğer zorlu iş kollarına, kadınların her işin altından kolayca kalkabileceğini göstermeye devam etmektedir. Özellikle inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Kılıç, Antalya şehrinde 36 villalık bir projeyi tüm detayları ve estetiği ile tamamlamış, teslim etmiştir. Antalya’daki projeleri bununla da sınırlı olmayan Kılıç, farklı inşaat ve turizm yatırımlarını sürdürmüş ve Antalya’da yakından tanınan isimlerden biri olmuştur.

İş kadını Kader Kılıç ve başarı sırrı

İş kadını Kader Kılıç başarısının sırrını açıkladı. Ülkemizin farklı noktalarında yatırımları ve projeleri ile dikkatleri üzerine çeken, 100 kişiye sağladığı istihdamı her geçen gün daha da büyüten Kılıç, başarılara doymuyor. Ailesinin, yakın çevresinin ve çalışanlarının kendisine olan güveni ve sadakati ile başarısının sırrının aynı düzlemde seyrettiğini dile getiren Kılıç, başarı sırrının kaynağının bu sadakat ve güvende yattığını kaydetti. Bir kadının ayakları üzerinde durabilmesinden çok daha fazlasını yapabileceğini göstermek istediğini söyleyen Kader Kılıç, yeni projeleri ve başardıkları ile bunun yol haritasını çıkardığını dile getiriyor.