Bir zamanların en popüler üst giyim parçalarından biri olan süveterler, 2021 moda trendlerinde kendini yeniden göstermeye başladı. Özellikle kadın süveter modelleri, bu yıl moda haftalarında en ünlü markaların defilelerinde dahi çeşitli kombinasyonlar ile karşımıza çıkıyor. 2021 yılının en trend renkleri olan taba, kahverengi ve toprak tonları, hardal sarısı ile parlak renklerdeki süveter modelleri şimdiden her yerde karşımıza çıkmaya başladı. Kadın süveter modelleri erkek tasarımlarına göre çok daha farklı ve fazla kullanım alanına sahip. En sade kombinlerinizi bile doğru süveter seçimi ile oldukça iddial bir şekle sokabilirsiniz. Eğer siz de gayet basic kot pantolon ve gömlek kombinlerinizi bulunduğunuz yerdeki en iddialı ve dikkat çekici kombin haline getirmek istiyorsanız hiç zaman kaybetmeden Sementa süveter koleksiyonuna göz atmalısınız.

Kadın Süveter Modelleri İle Kombin Önerileri

Kadın süveter modelleri yazlık ince ve triko süveterlerden, kışlık kalın yünlü süveterlerden ve hem ilkbahar hem de sonbaharda tercih edebileceğiniz baharlık hafif kalın süvetelerden oluşur. Yani kadın süveter modellerini her mevsim istediğiniz tüm kıyafet tasarımları ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun süveter modellerini kış kombinlerinizde daha çok tercih edebilirsiniz. Bu süvetelerleri pantolonlarınız ve gömlekleriniz ile kombinleyebileceğiniz gibi kısa etekler ile de harika bir şekilde birleştirebilirsiniz. Herhangi bir bluz ya da gömlek ile kısa bir etek giyebilir, üzerine de uzun süveter giyerek sanki gömlekli bir elbise giymiş gibi değişik bir tarz yaratabilirsiniz. Kışlık süveterler içerisinde yer alan bu modelleri açık v yaka, bisiklet yaka, yandan düğmeli yaka gibi çeşitli ve değişik tasarımlarda da bulabilirsiniz.

Kısa kadın süveter modellerini en ideal olarak gömlekler ile kullanabilirsiniz. Bu yılın modası gömlek yakalarının ve gömleğin alt kısmının süveter dışına çıkarılmasıdır. Hatta bu tasarımlar o kadar moda oldu ki bir çok gömlek sanki üzerinde süveter varmış görünümü oluşturan tasarımlar ile satılıyor. Siz Sementa kadın süveter koleksiyonunda bulunan baharlık kısa süveter modelleri ile kendi tarzınızı oluşturabilir, istediğiniz rengi dilediğiniz renkler ile kombinleyebilirsiniz. Kısa süveter modellerini hem pantolonlar hem de etekler ile gömleklerinizi pantolon ya da eteklerinizin dışına çıkararak kullanabilirsiniz. Eğer isterseniz gömleklerinizi pantolon ve etek içinde de kullanabilirsiniz ancak bu daha resmi bir hava verecektir. Ofis giyimi için tabi ki bu şekilde kurumsal bir kombin tercih edebilirsiniz.

Yazlık kısa süveter modelleri ve kullanımı

Crop top olarak adlandırılan, göbek kısmını açıkta bırakan üst giyim ürünleri,  bu yıl özellikle gençler arasında oldukça popüler. Bu crop topları dilediğiniz bir çok farklı markada bir çok farklı tasarım ile bulabilirsiniz. Sementa kısa süveter modelleri ise dokuma örgü yapısı ile yaz aylarında kullanım için farklı ve dikkat çekicidir. Bu kısa süveter modellerini sementa.com adresinden temin edebilir ve yüksek bel pantolonlar, yüksek bel etekler ile tek parça gibi kullanabilirsiniz. Dilerseniz düşük bel pantolon ve düşük bel etekler ile de göbeğinizi açıkta bırakacak şekilde kombinleyebilirsiniz. Kadın kısa süveter modellerinde en sevilen renkler kırmızı, bordo, sarı ve mavi gibi renk tonlarıdır. Bu renkler canlı ve dikkat çekici olmakla beraber bir çok alt giyim ürünü ile rahatlıkla kullanılabilir. Kadın triko süveter modelleri Sementa koleksiyonunda diğer marka koleksiyonlarından farklı olarak bir de askılı süveter modelleri yer almaktadır. Askılı süveter modelleri yaz aylarının en gözde kombin parçalarından biridir. Kolsuz süveter modellerini de yaz aylarında tek başına, kış aylarında bluz ve gömlekler ile kombinleyerek kullanabilirsiniz.