Kadınlar her ne kadar zor varlıklar olarak görüşmede aslında bir kadının hayattan ne istediği çok basittir. Her kadım yalnızca değer gördüğünü görmek ister. Bu gerek iş hayatı olur gerekse özel hayatı fark etmeksizin hayattan kadınlar ne ister sorusunun tek cevabı şüphesiz ki budur. Kadınlar özel hayatlarına aldıkları erkekler için zor gelebilirler. Bunun nedeni de aslına bakarsanız basittir. Kadınlar ne istediklerini çok iyi bilen ve istekleri karşılanmadığında sorun çıkarabilen insanlardır. Çünkü ne yazık ki bazı durumlarda sorun çıkarılması gerekmektedir. Değer verildiğini ve sevildiğini hissetmek her kadının hakkıdır aynı zamanda. Kadınlar ne ister sorusuna kısaca sevildiğini ve değer verildiğini görmek ister diyebiliriz.

Kadına Yönelik Şiddete Hayır Diyoruz

Son dönemlerde daha çok ele alınan kadına şiddet ne yazık ki gün geçtikçe önüne geçilmek ve tabiri caiz ise iğrenç bir hal almaya başladı. Kadınlar şiddete maruz kalan ve karşı cins tarafından güçsüz görünen insanlardır. Tüm Türkiye tek yürek kadına şiddete hayır diyoruz. Gücü yalnızca şiddetle çağrıştıran aciz erkekler aslında kendilerinin ne kadar güçsüz insanlar olduğunu fark etmiyorlar bile. Bizler kadına şiddete hayır diyerek şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Kadınların mağdur edilmesini, kadınların örselenmesini, kadınların yıpratılmasını kınıyor ve çok daha güçlü kadınlar ile çok daha güçlü geleceklere inanıyoruz. Kadınlar güçlendikçe kadınların üstünlük kurduğu bir ülkede çok daha güvende yaşamaya evet diyoruz.

Kadınlar Hayattan En Çok Ne İster?

Bonita Ne Demek? Türkçe Anlamı Nedir?

Bonita Türkçe anlamı ile tatlı demektir. La isla bonita Madonna’nın seslendirdiği muhteşem bir parçadan gelmektedir. La isla Bonita ne demek diye soracak olursanız şayet güzel ada anlamına gelmektedir.

Bonitam kadın sitesinin de anlamı aslında Madonna’nın söylemiş olduğu şarkıdan esinlenerek ortaya çıkmıştır. Bonitam kuruluşundan bu yana Türkiye’nin en iyi kadın sitesi olarak bilinmekte ve bilindiği gibi Türkiye’nin en iyi kadın sitesi olarak yoluna devam etmektedir. Sizlerde kadına dair aradığınız ne var ise birbirinden kapsamlı konularımız ile aradığınız ne var ise web sitemize göz atarak ulaşabilirsiniz.