Beyaz perdede gösterime girdiği dönemde yüz binlerce kişinin seyrettiği ve beğenilen bir yapım haline gelen Kardeşim Benim filmi, televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Kardeşim Benim filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Kardeşim Benim filmi İzmir'in neresinde çekildi, Kardeşim Benim filmi nerede çekildi, Kardeşim Benim filmi ne zaman çekildi, Kardeşim Benim filmi hasılat bilgisi ve Kardeşim Benim filmi oyuncuları kim sorularının yanıtları merak ediliyor.

Kardeşim Benim filminin başrollerinde Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver var. Filmde, biri gösterişten uzak bir müzisyen, diğeri dışa dönük bir pop yıldızı olan iki küs kardeş, babalarının son arzusunu yerine getirmek için yıllar sonra bir araya geliyor. Çekimleri İzmir'de de yapılan filmle ilgili bir çok detay merak ediliyor. Kardeşim Benim filminin nerede çekildiğini, oyuncuları ve konusunu merak eden kişiler, araştırma yapıyor. Kardeşim Benim filmiyle ilgili tüm detaylara haberimizden vidobet ulaşabilirsiniz.

Kardeşim Benim filmi ne zaman çekildi?

Kardeşim Benim filmi 2015 yılında çekildi. Film 15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile buluştu. Almanya'da 21 Ocak tarihinde, Azerbaycan'da ise 9 Şubat tarihinde vizyona girmiştir.

Kardeşim Benim filmi nerede çekildi?

Kardeşim benim filmi İstanbul, Çanakkale ve İzmir'de çekildi. Filmin çekimleri için farklı şehirlerde ve mekanlarda çekim setleri kuruldu.

Kardeşim Benim filmi İzmir'in neresinde çekildi?

Bir yol hikayesi şeklinde çekilen Kardeşim Benim filmi İzmir'in farklı ilçe ve semtlerinde çekildi. İzmir'in yanı sıra filmin çekimleri, Çanakkale Ayvacık'a bağlı Assos ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Filmin yönetmenliğini Mert Baykal yaparken senaryosunu ise Zafer Külünk yazdı. Filmin müziklerini Cem Öget, görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu, kurgusunu ise Korhan Koryürek üstlendi. Çekimler tamamlandıktan sonra film sinemalarda gösterime vidobet giriş girdi.

Kardeşim Benim filmi gişe hasılat bilgileri

2016 yılında vizyona girdikten sonra 2 milyondan fazla kişinin izlediği film, 23 milyon TL hasılat elde etti. 1 yıl sonra filmin devam filmi Kardeşim Benim 2 çekildi.

Kardeşim Benim filmi konusu

Filmde 30 yaşında müzikle uğraşan Hakan, magazin hayatından uzak bir şekilde yaşamaktadır. Ozan 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. İki kardeşin arası bozuk olunca magazin gündemi ilgiyi iki kardeşin üzerinde toplar. Çocukluk döneminde yaşananlar nedeniyle birbirleriyle anlaşamayan ve uzun yıllar görüşmeyen iki kardeş, babalarının ölümü üzerine yeniden görüşmek zorunda kalır. Babalarının vasiyeti iki kardeşin kaderini değiştirir.

Kardeşim Benim filmi oyuncuları kim?

  • Burak Özçivit - Hakan
  • Murat Boz - Ozan
  • Aslı Enver - Zeynep Uysal

Bununla birlikte Ahmet Gülhan Erkan - Baba, Ferdi Sancar - Tato, Burak Satıbol - Bakkal, Gözde Mutluer - Ayşe, Nazan Kesal ise Ayşe'nin annesi rollerini üstlendi.