TRT 1 ekranlarının yeni yapımlarından olan Kasaba Doktoru dizisinin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Kasaba Doktoru dizisi hangi hastanede çekiliyor çekim yeri neresi, Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları isimleri nedir, Kasaba Doktoru hangi gün oynuyor sorularının yanıtı araştırılıyor. Medikal ve dram türünde ekranlara gelen dizi Dr. Romantic adlı yabancı diziden uyarlanmıştır. Dizinin senaryosunu İlker Aslan ve Barış Erdoğan yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor.

Kasaba Doktoru dizisinin başrollerini Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı ile Vildan Atasever paylaşıyor. 1. Sezonu ile ekranlara cratossporting gelen dizinin yapımcısı Fatih Enes Ömeroğlu. ARC yapım tarafından çekilen dizi 135 dakika sürüyor. İlk bölümü 8 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan dizi büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Kasaba Doktoru dizisi hangi hastanede çekiliyor?

Kasaba Doktoru dizisi İstanbul’da bulunan Uluçınar Hastanesi’nde çekiliyor. Ancak bu isimde bir hastane yok. Dizinin kurgusu gereği Uluçınar Hastanesi senaryoya dahil ediliyor. Kasaba Doktoru dizisinin çekildiği hastanenin İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bulunan Medipol Bağcılar Hastanesi olduğu konuşuluyor.

Kasaba Doktoru dizisi çekim yeri neresi?

Kasaba Doktoru dizisi çekim yeri İstanbul’un Avrupa Yakası’dır. Dizinin hastane çekimlerinin Bağcılar ilçesinde yapıldığı bilgisi paylaşılıyor. Ayrıca Beşiktaş ve çevre ilçelerinde de çekim setleri kurulduğu biliniyor. Kasaba Doktoru dizisi İstanbul’un farklı ilçe ve semtlerinde çekiliyor. Dizinin kırsal bölge çekimlerinin nerede yapıldığı ise bilinmiyor.

Kasaba Doktoru dizisi hangi gün yayınlanıyor?

Kasaba Doktoru dizisi her hafta Cuma günü yayınlanıyor. Babasının ölümünün ardından doktor olmaya karar veren Ömer ile efsane cerrah Hakan’ın yollarının kesiştiği bir hikaye ekranlara yansıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizi Kore yapımı diziden uyarlandı.

Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları isimleri

  • Ozan Akbaba - Uz. Dr. Hakan Aydıner - Dr. Kemal Demir
  • Deniz Can Aktaş - Dr. Ömer Özen
  • Hazal Subaşı - Dr. Leyla Erpek
  • Vildan Atasever - Başhemşire Mine Yıldız
  • Sinan Albayrak - Başhekim Yalçın Aygün
  • Özgün Karaman - Dr. Berk Aygün
  • Sinan Demirer - İhsan Bozkır
  • Barış Yalçın - Dr. Bülent Kargı

Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları kimler?

  1. Tarık Uğur Özenbaş - Onur Günce
  2. Özgür Cem Tuğluk - Dr. Murat Dilkor
  3. Fatih Yücebağ - Bektaş Çelik
  4. Ayça Kuru - Gökçe
  5. Gülşah Çomoğlu - Bahar
  6. Barış Yıldız - Başhekim Turgut Ölgü
  7. Alptekin Ertürk - Erol Gümüşok
  8. Sultan Ulutaş - Arzu
  9. Ceren Balcı - Sevil
  10. Banu Karagöz - Berna
  11. Ferit Okan Tokmak - Suat
  12. Eda Nur Gülbudak - Ayperi