2004 yılında oyun piyasasına giren Knight online oyunu her geçen yıl oyuncusu sayısını artırır. Karus veya Human savaşçı seçeneklerinden dilediğiniz ırkı seçerek bireysel ve takım halinde taktiksel savaşarak başarıya ulaşabilirsiniz. Oyun içerisindeki marketten item satın almak için ise Knight online cash adı verilen para birimi kullanılır.

Knight Online Cash Ne İçin Kullanılır?

Oyun içerisinde level atlamak tek amaç değildir. Karakterinize uygun itemleri toplayarak güçlenmesi sağlanır. Irk değiştirme, scrool ve Premium gibi yüzlerce iteme sahip olmak için oyun içi alışveriş Power up store üzerinden yapılır. Burada gerçek adıyla Npoint kullanarak ürünler satın alınır.

Level atlarken oyun için satın alınan itemler ile karakter daha hızlı geliştirilir. Gelişim gösterildikçe karakterin dayanıklılığı ve gücü artar. Böylece diğer ırka ve canavara karşı gücünüz artarak zafer şansı arttırılır. Ko cash kullanarak karakterin görünümü değiştirebilir, defans kartları kullanarak gücünü artırabilir veya atak arttırıcı özellikleri ile rakibe daha etkili vuruşlar gerçekleştirebilirsiniz.

Knight Online Cash Çeşitleri

Ntt game Point olarak bilinen oyun içinde N-point olarak adlandırılan ancak oyundakiler için cash ismi verilen para biriminin satışı yapılır. Knight online cash satışı 7 kategoride yapılır. Premium için 8 kategori bulunur. Knight online cash satış kategorileri:

  • 3200 knight online cash
  • 2400 knight online cash
  • 2000 knight online cash
  • 1600 knight online cash
  • 1200 knight online cash
  • 800 knight online cash
  • 400 knight online cash

Satışı yapılır. Oyuncular dilediği paketi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilir.

Knight Online Cash Fiyatları

Knight online Türk yapımı bir oyun olmadığı için oyun içi paralarda Türk lirası üzerinden satılamaz. Bu yüzden oyuncular knight online cash alımlarını dolar üzerinden yapar. Fiyatlar değişir ve dönemsel olarak güncellenir. Güncel dolar kuruna göre fiyatlar değişebilir. Satış sitesi oyunculardan Türk lirası olarak ödeme alır. Fiyatların değişmesinin sebebi döviz kuruna göre ayarlanmasıdır. Ödemeler banka kartları ve mobil ödeme ile gerçekleştirilebilir. Sabit fiyat olmadığı için satış sitesini anlık olarak takipte kalarak kendinize en uygun fiyatlar cash alımı yapılabilir.