Kopazar’da Ko GB alım satımı nasıl yapılır sorusunda cevap arıyorsanız bu makale size yardımcı olacaktır. Yıllardır bütün dünyada ve özellikle de ülkemizde popülerliğini koruyan MMORPG oyunu Knight Online’ın bu kadar uzun süre popülerliğini devam ettirebilmesinin nedenlerinden en önemlileri olarak oyun içi ticaret sistemini ve oyunun para birimi olan Gold Bar’larım alım satımının yapılabiliyor olmasını gösterebiliriz. Knight Online’ın piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayan Kopazar, 15 yılı aşkın bir süredir Knight Online oyuncularına en güvenli şekilde KO GB alım satımı yapabilmeleri ve kolay ve güvenilir bir şekilde oyun içi item alım satımı yapabilmeleri için en uygun ortamı sunmaktadır. Knight Online GB alış ya da satışı denilince, akla gelen ilk adres olan Kopazar, yeni açılan serverlarda da bu hizmetlerine kaldığı yerden devam etmektedir. Felis GB ya da Agartha GB alım satımı veya Felis GB, Pandora GB fiyatları hakkında aşağıdaki bölümden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Felis GB Nasıl Alınır/Satılır?

Felis GB nasıl alınır satılır sorusu bu dönemde çok sık şekilde aratılmaya başlamış durumda. Bunun nedeni, uzun süre sonra Knight Online oyununda yeni serverlar açılmasıdır diyebiliriz. Bu serverlardan Felis özellikle beklenmektedir ve birçok oyuncu bu servera geçiş yapmak ve heyecana baştan başlamak için sabırsızlanmaktadır. Bu nedenle Felis GB nasıl alınır ya da Felis GB nasıl satılır sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Felis GB fiyatı da merak edilenler arasında yerini almaktadır. Peki Kopazar’da Felis GB nasıl alınır ya da nasıl satılır? Buyrun birlikte inceleyelim.

Kopazar’da Felis GB Nasıl Alınır:

  1. Öncelikle sitemize üye girişi yapmanı gerekmektedir. Sipariş verebilmek için üyeliğinizde alacağınız GB miktarı karşılığında bakiyeniz olduğundan emin olunuz.
  2. Almak istediğiniz ürün sayfasını ziyaret ediniz. Felis GB işlemi için bu sayfayı (https://www.kopazar.com/knight-online-gold-bar) kullanabilirsiniz.
  3. Server listesinden Felis’i seçiniz ve almak istediğiniz GB adetini giriniz. (Sitemizde Felix Server’ı için 1 adet 1 M olarak belirtilmiştir. 1 GB 100 Adete denk gelmektedir.)
  4. Açılan pencerede “Oyundaki Adınız” kısmına oyun içerisindeki adınızı eksiksiz şekilde giriniz.
  5. Teslimat yerlerimiz oyuncu adı girdiğiniz sayfada belirtilmiştir. Teslimatlar Trade ile yapılmaktadır.

ÖNEMLİ UYARI: Oyun içerisinden Kopazar adıyla yazan kişilere kesinlikle güvenmeyiniz. Biz sizinle oyun içerisinde iletişim kurmayız. Kesinlikle kimseyle bilgilerinizi paylaşmayın veya aldığınız GBleri kimseye geri vermeyiniz.

Kopazar’da Felis GB Nasıl Satılır:

  1. Öncelikle sitemize üye girişi yapmanı gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra GB Satış sayfasına (https://www.kopazar.com/knight-online-gold-bar) gidiniz.
  2. Listede bulunan Felis serverını seçiniz ve satış yapacağınız adet sayısını girerek “Satış yap” butonuna tıklayınız.
  3. Açılan pencerede “Oyundaki Adınız” kısmına GB teslimatı yapacağınız karakterin adını eksiksiz şekilde giriniz.
  4. GB Teslimat noktaları Oyun adınızı girdiğiniz sayfada belirtilmiştir.
  5. Sitemizde bulunan “Gold Satışlarım” kısmında size çalışanlarımız tarafından nick verilecektir. Lütfen nicki kontrol ediniz. Oyun içerisinde dolandırıcılara dikkat ediniz. Kopazar çalışanları sizinle oyun içerisinde iletişime geçmez.
  6. Teslimat Trade ile yapılmaktadır. GB teslimatından sonra ücretiniz kısa süre içerisinde bakiyenize yansıyacaktır.

ÖNEMLİ UYARI: Oyun içerisinden Kopazar adıyla yazan kişilere kesinlikle güvenmeyiniz. Biz sizinle oyun içerisinde iletişim kurmayız. Kesinlikle kimseyle bilgilerinizi paylaşmayın.

Kopazar’da KO GB Alım / Satım Nasıl Yapılır?

Knight Online GB Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Knight Online GB fiyatları neye göre belirleniyor ya da fiyatları kim belirliyor gibi sorular, oyun içerisinde GB alışverişi başladığı günden bu yana merak edilmektedir. Bazı oyuncular fiyatların GB alım satımı yapan kişi ya da kişiler tarafından belirlendiğini ve tek etkenin o kişilerin düşünceleri olduğunu düşünmektedirler ancak bu oldukça büyük bir yanılgı ve hatta şehir efsanesidir.

Serverın yaşı, dolayısıyla serverda bulunan toplam GB miktarı, serverda bulunan itemlerin niteliği ve niceliği, serverdaki aktif oyuncu sayısı, serverdaki itemlerin veya gblerin değerinde değişikliğe neden olan eventler, savaşlar, oyun güncellemeleri GB fiyatları üzerinde etkisi olan farklı etkenlerdir. Tabi GB fiyatlarını etkileyen şeyler yalnızca bunlardır demek doğru olmaz. Yıl içerisinde aktif oyuncu sayısının değiştiği zamanlar olmakta ve bu zamanlara göre de GB fiyatları artabilmekte veya azalabilmektedir.

Sonuç olarak Knight Online GB fiyatları belirleyen tek bir etken veya olay değil, aksine bir araya gelen bir çok farklı etken ve bu etkenlerin çok da öngörülemeyen etkileridir. Bu nedenle GB fiyatlarının bir ya da birkaç kişi tarafından belirlenmesi gerçekliği olan bir durum değildir. Aksine fiyatlar genellikle oyuncuların çoğunluğunun hareketlerine ve yarattıkları akımlara göre sık sık değişim gösterebilmektedir.

Güvenli Ödeme Yöntemleri ile Alışveriş Kopazar’da!

Kopazar her zaman oyuncu dostu olarak çalışmalarına devam etmektedir. Oyuncuların 7/24 istedikleri ürünlere ulaşabilmesi için birçok farklı ve güvenilir ödeme yöntemleri sunmaktayız. Sizlerde ödeme seçeneklerimiz arasından uygun olanı seçip, 7/24 bakiye yükleyebilir, sipariş verebilirsiniz.

Hızlı ve güvenilir Zero GB alışverişi için: kopazar.com/knight-online-gold-bar