Son dakika İzmir konser takvimi 2021 etkinlikleri… Leman Sam izmir konseri 2021 detayları ortaya çıktı. Ünlü sanatçı Leman Sam, 14 Kasım 2021 Pazar akşamı saat 20.00’de İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.

Leman Sam izmir konseri bilet fiyatları belli oldu. 1. Kategori: 168,00 TL ve 2. Kategori: 140,00 TL’den satışa sunuldu. “Olmazsa olmaz şart; sahiden olduğun gibi olmak. Gerçek ruhun neyse, üzerine örtüler koymadan öylece yaşamak. Bu örtüler sizi yorar. Onun için ben çırılçıplak bir ruhla dolaştım.” diyen sanatçı, duru sesi ve şarkılarıyla kendi ruhunuzu bulmanız için şarkılarını İzmir’de söyleyecek. Leman Sam şarkı söylemeyi ne kadar sevdiğini şu sözlerle ifade etmiştir; “Aşık olur gibi şarkımı söylerim, şarkımı söyler gibi de aşık olurum.”

İzmir konser takvimi 2021 kapsamında yapılacak Leman Sam konser etkinliğinin notları ortaya çıktı. Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan izleyiciler etkinlik alanına kabul edilmeyecek. Etkinlik oturma planı Covid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak oluşturulacak. 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmayacak. 6 yaş ve üzeri bilete tabi olacak. Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacak. Organizatör firma bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahip olacak. Organizatör firma katılım şeklini uygun görmediği kişi veya kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahip olacak.

Leman Sam izmir konseri 2021 izmir konser takvimi

  • Konser adı: Leman Sam izmir konseri 2021
  • Konser tarihi saati: 14 Kasım 2021 Pazar / 20.00
  • Konser yeri mekanı: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu / Karşıyaka

son dakika izmir haberleri