Mahkum dizisinin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Mahkum dizisi nerede çekiliyor, Mahkum dizisi hangi gün oynuyor, Mahkum dizisi hangi kanalda oynuyor, Mahkum dizisi oyuncuları isimleri sorularının yanıtları ortaya çıktı. Aksiyon ve dram türünde ekranlara gelen dizi Innocent Defendant adlı yapımdan uyarlandı. Dizinin başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu var.

Mahkum dizisinin senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Konak ve Özgür Sevimli oturuyor. Dizinin müziklerini Sertaç Özgümüş, Alper Ketenci ve Çağlar Haznedaroğlu hazırlıyor. İkinci sezonu ile ekranlara gelen dizi 130 dakikalık bölümleri ile televizyon ekranlarında betparibu izleyici ile buluşuyor. MF Yapım tarafından çekilen dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu.

Mahkum dizisi hangi gün oynuyor?

Mahkum dizisi her hafta Perşembe günü oynuyor. Dizinin yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de dizi severlerin beğenisine sunulacak. Dizi, bir Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant dizisinden uyarlandı. Dizide Fırat Bulut (Onur Tuna), başarılı bir Cumhuriyet Savcısıdır. Bir sabah uyandığında kendini eşinin ve çocuğunun katili olarak cezaevinde bulur. Hafıza kaybı geçirmiştir ve hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tüm Türkiye Fırat'ı çocuk ve kadın katili olarak tanımaktadır. Fırat adını temize çıkarmak için mücadele etmektedir.

Mahkum dizisi hangi kanalda oynuyor?

Mahkum dizisi Fox TV kanalında oynuyor. Çok izlenen dizilerin kanalı olan Fox TV’de yayınlanan Mahkum dizisi her hafta Perşembe akşamı ekranlardaki yerini alıyor. Dizinin ilk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde yayınlanmıştı. Dizinin ikinci sezonu betparibu giriş izleyicilerle buluşuyor.

Mahkum dizisi nerede çekiliyor?

Mahkum dizisi İstanbul’da çekiliyor. Dizinin çekimleri için İstanbul’un farklı ilçe, semt ve mekanlarında çekim setleri kuruluyor. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

Mahkum dizisi oyuncuları isimleri

  • Onur Tuna - Fırat Bulut
  • İsmail Hacıoğlu - Barış Yesari / Savaş Yesari
  • Seray Kaya - Cemre Uysal
  • Melike İpek Yalova - Büge Yesari
  • Hayal Köseoğlu - Sasha Doğan