Dünya üzerinde en güzel tatil bölgelerinin başında gelen Maldivler, balayı turizminin yanı sıra tatil, spor, dalış veya kültürel geziler için de ideal seçenekler sunar. Ancak adalardan oluşmuş bu güzel ülkeye gitme konusunda herkesin aklında ki ilk soru Maldivlere ne zaman gidilir sorusudur.

Aslında Maldivlere her mevsim gidilebilir. Çünkü tropikal iklimin hâkim olduğu bu ülkede bildiğimiz soğuk kış zamanları olmaz. Keyifli ve rahat bir tatil için Maldivleri düşünüyorsanız nisan ayından mayıs ayına kadar ki süre size bu fırsatı sunacaktır. Bu aylarda daha konforlu bir tatil yapma imkânınız olur. Ancak gene de söylemeliyiz ki hava sıcaklığı yılın neredeyse her ayında belli bir seviyenin altına düşmez. Nisan ayı sadece sıcaklığın diğer aylara göre daha yüksek olduğu zamanlardır. Ülkemizde en soğuk aylar olan ocak - şubat aylarında bile Maldivlerdeki hava sıcaklığı 30 dereceden fazla olabilmektedir.

Maldivler Ne Zaman Sıcak Olur?

Maldivlerin en sıcak olduğu zamanlara martın sonundan Mayıs'a kadar geçen süredir. Bu süre içerisinde ortalama günlük sıcaklık 31 derece üzerinde olurken en düşük sıcaklık ise 28 derece civarındadır. Diğer aylarda ise havalar hala sıcaktır ancak nem oranı yüksektir. Gökyüzü bulutlu olabilir ve yağmur olasılığı ise yüksek olur. Ancak bu yağmurlar sıcak, kısa tropikal yağmurlardır.

Maldivlere keyifli bir tatil yapma konusunda planlarınız varsa size özel tatil planı yapan Haydi Maldivlere uzman ekibi ile görüşebilirsiniz. Firma bütçenize, isteklerinize ve planlarınıza uygun şekilde tatil planlayarak keyifli ve konforlu zamanlar geçirmenize olanak verir. Maldivler, firmanın uzman olduğu ve çalıştığı tek tatil bölgesidir. Bu sebeple de en iyiyi, lüksü, konforu ve kaliteyi elde etmeniz de oldukça kolaylaşır.

Maldivlere En Ucuz Nasıl Gidilir?

En keyifli ve güzel tatil bölgesi olan Maldivler, deniz tatili kadar farklı tatil alternatifleri de sunar. Bu yeryüzü cenneti balayından spor tatiline, fotoğraftan kültür turuna kadar çok farklı tatil seçenekleri ile zaman geçirebilirsiniz. Siz de hem bu güzel ülkeyi görmek hem de keyifli bir tatil geçirmek isterseniz Maldivler konusunda uzman firma ile görüşebilirsiniz.

Firmanın uzman ekipleri bütçenize uygun seçeneklere göre lüks bir tatil geçirmenizi olanak sağlar. Maldivler tatil fiyatları sizin ihtiyaç ve taleplerinize göre şekillendirdikleri tatil sürecinde her zaman yanınızda yer alır ve tatilinizin harika geçmesini sağlar. Evinizden ayrılıp tekrar evinize dönene kadar unutulmaz zamanlar geçirmenize olanak verir. Bu şekilde siz de dünyanın en güzel ve en güvenli bu ülkesine uygun fiyatlarla kolayca gidebilirsiniz.