Son dakika Manisa Kula trafik kazası haberleri… Manisa Kula Gökçeören Mahallesi Kovukdere rampasında trafik kazası meydana geldi. Kazada İzmirli milli atlet Ata Yahşi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.40 sıralarında Onur C. (32) idaresindeki 35 BCS 574 plakalı kamyonet, aynı yönde seyreden E.A.(54) idaresindeki 43 EA 863 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle kamyonette yolcu olarak bulunan İzmirli milli atlet Ata Yahşi (24) ağır yaralanırken, ilk müdahalesi olay yerinde yapılmasının ardından ambulansla Salihli'deki özel bir hastaneye sevk edildi.

Manisa Kula Gökçeören Kovukdere trafik kazası

Manisa Kula Gökçeören Kovukdere trafik kazası detayları ortaya çıktı. Ata Yahşi, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Sabah saatlerinde meydana gelen kazanın detayları da yürekleri burktu. Eski milli atlet olan Adnan Yahşi ve Arzı Yahşi çiftinin oğulları olduğu öğrenilen milli atlet Ata Yahşi ve aynı kazada hafif yaralanan Onur C.'nin, Mersin'de düzenlenen "2022 Mersin Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası" müsabakalarından İzmir'e döndüğü öğrenildi.

Kula trafik kazası: İzmirli Milli atlet Ata Yahşi hayatını kaybetti

Kula Gökçeören Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren milli atlet Ata Yahşi'nin, babası ve annesi gibi çeşitli kategorilerde başarısı olmuş ve 2014 yılında düzenlenen 2012 Triatlon Dünya Kupası'nda 16-19 yaş kategorisinde dünya üçüncüsü olmuştu.

Elim kazada yaşamını yitiren milli atlet Ata Yahşi'nin cenaze töreni de belli oldu. Yahşi'nin cenazesi, İzmir'in merkez ilçesi Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazın ardından Menderes Küner Köyü mezarlığına defnedilecek.

Türkiye Triatlon Federasyonu'ndan açıklama

Meydana gelen trafik kazası ile ilgili Türkiye Triatlon Federasyonu'nun sosyal medya hesaplarından da yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Triatlon Sporcusu, Triatlon Birinci Kademe Antrenörü, Türkiye Triatlon Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Adnan Yahşi'nin oğlu Ata Yahşi'yi, Yenişehir Triatlonu dönüşü bir trafik kazası sonucu genç yaşta kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, aynı kazada yaralanan bir başka sporcumuz Onur Calp'e acil şifalar dileriz" denildi.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri